Betöltés...

ModernHome Mobil Asztal, Laptop Asztal - Magasságállítással, Kerékzárakkal, MDF Tetejű

Ár: 10.990 Ft


ModernHome Mobil Asztal, Laptop Asztal - Magasságállítással, Kerékzárakkal, MDF Tetejű

? Az Otthoni Munka és Szabadidő Új Szintje ?
Értékeli az otthon kényelmét és a rugalmasságot? A ModernHome mobil asztala lehetővé teszi, hogy a nappaliban, az ágy mellett vagy akár egy fotelban is dolgozhasson. Tökéletes választás mind a felnőttek, mind a gyerekek számára, akik rajzolni, játszani vagy étkezni szeretnének rajta.


? Dolgozzon Akárhol Szeretne ?
Az asztal mozgatható kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová vihesse azt, ahol csak egy kényelmes munkaállomásra van szüksége. Az asztal nem csak egy mini irodaként szolgál, de a gyerekek számára is ideális lehet rajzolásra, játékra vagy akár étkezésre.


? Magasság Beállítás ?
A fémszerkezet stabil alapot biztosít, míg a speciális csipeszek lehetővé teszik az asztallap magasságának egyszerű beállítását. Most már az optimális magasságban dolgozhat, anélkül, hogy a gerincét vagy izmait megterhelné (beállítási tartomány 62,5-83 cm).


? Átgondolt Megoldások ?
A vertikális lábakon két rögzítőcsavar található, amelyek lehetővé teszik az asztallap magasságának rögzítését. Az egész asztal négy keréken nyugszik, így könnyedén mozgatható. A kerekek zárhatók, így az asztal nem mozdul el, ha már elhelyezkedtünk.


? Méretek és Specifikációk ?

Általános méretek: 43x39x83 cm
Asztallap mérete: 59,5x39,5 cm
Földtől a profil felső széléig: 7,7 cm
Anyag: fémszerkezet, MDF tetejű
Magasság beállítási tartomány: 62,5 - 83 cm
Termékkód: PJJCT0135-60B
Súly: 4 kg
Márka: ModernHome


? Élvezze a ModernHome Mobil Asztal Előnyeit! ?
Tegye még kényelmesebbé otthoni munkáját vagy szabadidejét ezzel a sokoldalú, könnyen mozgatható asztallal! Válassza a ModernHome minőségi termékeit!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ModernHome Mobil Asztal, Laptop Asztal - Magasságállítással, Kerékzárakkal, MDF Tetejű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: