Betöltés...

Noctua NH-D9L chromax.black PWM CPU Hűtő

Ár: 38.810 Ft

Az NH-D9L chromax.black a Noctua díjnyertes NH-D9L kompakt, kéttornyos CPU-hűtőjének teljesen fekete változata, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló csendes hűtési teljesítményt nyújtson mindössze 110 mm-es magasságban.
Viszonylag alacsony profilja (15 mm-rel alacsonyabb, mint a klasszikus 9 cm-es toronyhűtő, például az NH-U9S ) nem csak a teljes 3U-megfelelőséget garantálja, hanem ideálissá teszi az NH-D9L-t kompakt HTPC és Small Form Factor tokok számára is, amelyek légáramlási útvonala párhuzamos a fő tábla.
A 95x95 mm-es alapterületnek köszönhetően az NH-D9L törli a RAM és a PCIe bővítőhelyeket az összes Intel alapú és a legtöbb AMD alapú ITX alaplapon.
A mellékelt NF-A9 prémium ventilátor támogatja az automatikus fordulatszám-szabályozást PWM-en keresztül a kiemelkedő csendes működés érdekében, és egy második, opcionális NF-A9 ventilátor is hozzáadható a további jobb teljesítmény érdekében kettős ventilátoros üzemmódban.
A megbízható, professzionális SecuFirm2™ többaljzatos rögzítőrendszerrel, a Noctua bevált NT-H1 hőkeverékével és a teljes 6 éves gyártói garanciával kiegészítve az NH-D9L rendkívül kompakt prémium csomagot alkot a szűkös helyű alkalmazásokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hűtő, ventilátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Noctua NH-D9L chromax.black PWM CPU Hűtő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Cpu
Ram