Betöltés...

Konftel CAM20 Webkamera

Ár: 60.640 Ft

A Konftel Cam20 az a konferencia kamera, amely 4K Ultra HD videót kínál a személyes munkaterületeken keresztül egészen a nagy tárgyalótermekig. Lefedettség az összes résztvevő számára, akiket természetesen mutat be a tűéles kép. 
Lenyűgöző videóminőségAbban is biztos lehet, hogy a videokonferencia többi résztvevője tiszta és kiegyensúlyozott képet kap Önről és kollégáiról - akár 4K, akár normál HD felbontásban választja az átvitelt. A WDR technológiának köszönhetően a Konftel Cam20 automatikusan beállítja a megfelelő képet a különböző fényviszonyok mellett, még az olyan kihívást jelentő körülmények között is, mint a gyenge fény, a közvetlen napfény és a nagy kontraszt.Tökéletes képkockák, mindigAz automatikus keretezéssel a szoba résztvevői mindig ideálisan illeszkednek a képbe. Így nincs szükség a kép kézi vágására a digitális zoom segítségével. Ha valaki elhagyja a termet, a keretezés okosan újra beállítja a képet. A funkció szükség esetén kikapcsolható.Szélesebb képA Konftel Cam20 olyan helyzetekre optimalizált, amikor a konferencia-kamerát az asztalhoz közel kell elhelyezni, de közepes méretű tárgyalókban is otthonosan mozog. A 123°-os látómező azt jelenti, hogy minden résztvevő kényelmes pozícióban ülhet, és még így is beleillik a videoképbe. Ugyanakkor a kamera valósághű, torzításmentes képet hoz létre.
Zökkenőmentes megbeszélésekBármilyen alkalmazást vagy felhőszolgáltatást is választ, a Konftel Cam20 rendezi a videoképet, amíg USB-n keresztül csatlakozni tud. Amint a megbeszélés elindult, a kamera digitális Pan-Tilt-Zoom funkcióját a távirányítóval egyszerű előbeállításokkal vezérelheti. A 4K felbontás mély és éles zoomot tesz lehetővé.Vegye át az irányítást a kamera alkalmazássalAz egyszerű asztali Konftel Camera Control alkalmazás kényelmes alternatívája a fizikai távirányítónak. A videós megbeszélések előtt és közben is zoomolhat, és a képkeretet fel/le és jobbra/balra (ePTZ) pozícionálhatja. Az alkalmazás támogatja a Windows és a Mac operációs rendszert is, és a képkarakter és a kamerafunkciók testreszabásához egy egész sor fejlett beállítást tartogat.Gyors telepítésA konferencia kamera gyorsan és egyszerűen felszerelhető a tárgyalóteremben. A rugalmas bilincs segítségével rögzítse a képernyőre, vagy csavarozza az alapot egy állványra a tökéletes pozícióban. A függőleges képfordító funkciónak és a szabványos rögzítőmenetnek köszönhetően akár fejjel lefelé is elhelyezhető a képernyő alján. Ezután csatlakotassa az USB kábelen keresztül és már kész is. Nincs szükség extra illesztőprogramokra, amennyiben a számítógépen modern operációs rendszer (Windows 8 vagy magasabb) van.

Műszaki adatok:
Digitális zoom: 8xBetekintési szög: 105°Max. Videó felbontás: 3,840x2,160 pixelMaximális képkocka sebesség: 30 fpsAutofókusz: IgenCsatlakozások: 1x USBVideokódexek: H.264, MJPEG videokódexekRendszerkövetelmények: Windows 7, Windows 8, Windows 10, macOS, LinuxTartozékok:
USB-kábel (5 m, A/típus B)Távirányító,2 AAA elem

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Konftel CAM20 Webkamera" című hirdetést látja. (fent)