Betöltés...

Accura (Lexmark E260A11E) Toner Fekete

Ár: 13.640 Ft

Az Accura termékek a nyomtatók és az MFP-k széles választékát kínálják. Kínálatunk a piacon található összes legnépszerűbb márkát tartalmazza, mint például a HP, Samsung, Epson, Brother, Canon, Lexmark, Xerox, Konica Minolta, Kyocera és mások. Az Accura anyagokat elsősorban a következők jellemzik: minőség és teljesítmény-megbízhatóság, biztonság, élettartamra szóló garancia és széles szervizcsomag. A legjobb beszállítókkal való együttműködéssel és a magas színvonal fenntartásával garantáljuk a tintapatronok és tonerek zavartalan működését egész életük során.

Az Accura márkájú, Lexmark nyomtatókba való toner nagyszerű választás fontos elemzések vagy különböző dokumentumok mindennapos nyomtatásához. Kiváló nyomtatási minőséget és nagyfokú tartósságot kínál. A toner összesen 3500 oldalra elengendő, színe fekete. Nyomtass gazdaságosan ezzel a fekete tonerrel, amelyet egyenesen Lexmark nyomtatódhoz ajánlanak.

Kompatibilis nyomtatók: Lexmark E260, Lexmark E260d, Lexmark E260dn, Lexmark E360d, Lexmark E360dn, Lexmark E460dn, Lexmark E460dw, Lexmark E462dtn.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Accura (Lexmark E260A11E) Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)