Betöltés...

Yealink UVC30 Desktop Webkamera

Ár: 79.480 Ft

Minden részlet és pillanat megörökítése - 4K kamera
Az UVC30 nemcsak a legjobb képminőséget nyújtja természetes színvisszaadással, hanem a felhasználók számára is optimalizálja a találkozók élményét. Az UVC30 többféle felbontást támogat, köztük a 4K/30FPS, 1080P/30FPS és 720P/30FPS felbontást, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző kijelzőkhöz és alkalmazásokhoz. Ideális az egészségügyi dolgozók, tanárok, előadók stb. munkahatékonyságának javításához. A kiváló minőségű videóképek segítenek javítani a megbeszélések élményét és a munka hatékonyságát.

Intelligens tárgyalási élmény - 120° FoV
Az arcfelismerésen alapuló UVC30 képes automatikus képalkotásra, hogy a szobában lévő embereket simán és pontosan bekeretezze, intelligensebb tárgyalási élményt nyújtva a felhasználóknak. A 120° FoV-nek köszönhetően az UVC30 biztosítja, hogy mindenki és a teljes kép lefedve legyen, és még magával ragadóbb tárgyalási élményt nyújt.

Windows Hello
A Microsoft Windows Hello által tanúsított UVC30 támogatja a Windows Hello intelligens arcfelismerését. Egyszerűen nézzen az UVC30 irányába a bejelentkezés befejezéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yealink UVC30 Desktop Webkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: