Betöltés...

Falra szerelhető monitortartó 14 "-42"(dönthető, állítható)

Ár: 3.590 Ft

Fali konzolunk 35 kg-ig terhelhető, felépítése és kivitelezése rendkívül masszív és mindenekelőtt biztonságos. Az egyszerű, időtálló dizájn bármilyen belső térhez illeszkedik, a tartó szinte láthatatlan és egyáltalán nem tűnik ki. Fali konzolunkra 14 "-42"-es készülékek rögzíthetők. Függetlenül attól, hogy LCD, plazma, LED TV vagy számítógép monitor csatlakoztatható hozzá.
Az összeszerelés nagyon egyszerű és a kevésbé tapasztaltak is kivitelezhetőek, csak egy fúró kell hozzá. A szükséges szerelési anyagokat a szállítási terjedelem tartalmazza. Az állítható fali tartó rendkívül lapos kialakításának köszönhetően TV-jét nagyon közel rögzítheti a falhoz. A kihajtható kar lehetővé teszi a faltól való távolság beállítását 40 és 385 mm között. A 180°-os vízszintes elforgatás lehetővé teszi a különböző pozíciók beállítását, emellett a függőleges szög +15° és -15° között állítható. Így minden helyzetben megvan a képernyő, és különösen a látómező minden pozíciójából.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Falra szerelhető monitortartó 14 "-42"(dönthető, állítható)" című hirdetést látja. (fent)