Betöltés...

Logitech Folio Touch iPad Air 4th Billentyűzetes tok - Oxford szürke (Spanyol)

Ár: 84.150 Ft

EGY TOK MINDENHEZGépelhet, médiatartalmakat nézhet meg, rajzolhat és olvashat az iPad Pro és iPad Air készülékekhez készült, érintőpaddal ellátott Folio Touch, a hihetetlenül sokoldalú billentyűzettok segítségével. Használja iPad készülékét egészen új módon az állítható állványnak, összehajtható billentyűzetnek és a kedvenc alkalmazásai pontosabb vezérlését lehetővé tevő nagy pontosságú érintőpadnak köszönhetően. MEGDÖBBENTŐ PONTOSSÁG ÉS VEZÉRLÉSA nagy pontosságú érintőpaddal növelje termelékenységét olyan alkalmazásokban, mint a Notes, a Pages, a Numbers és a Keynote. Emelje ki táblázatok celláit, másoljon szavakat és szerkesszen e-maileket iPad készülékén minden eddiginél gyorsabban. AZ ÖSSZES KEDVELT MULTI-TOUCH-KÉZMOZDULATA nagy érintőpad támogatja az olyan jól ismert többérintéses Multi-touch kézmozdulatokat, mint a söprés, a görgetés, az alkalmazásváltás és a többi. A többérintéses Multi-touch kézmozdulatok segítik a feladatok gyorsabb végrehajtását, és maximálisra növelik a termelékenységet. GÉPELJEN BÁRHOL, NAPPAL ÉS ÉJJELA hátsó megvilágítású billentyűk automatikusan igazodnak a pillanatnyi környezethez. Ha több vagy kevesebb fényre van szüksége, a billentyűk fényerőszintjeit szabályozhatja a billentyűzeten, így késő éjszakáig vagy rosszul megvilágított helyen is dolgozhat*.* Ennek a funkciónak a használatához frissítsen az iPadOS 13.6-os verziójára. KÉNYELMES, A LAPTOPOKON MEGSZOKOTTHOZ HASONLÓ GÉPELÉSA Logitech kiváló minőségű, csúcstechnológiát használó billentyűzeteket gyárt – ezért is adtunk el belőlük több mint 400 milliót. És minden tapasztalatunkat beleépítettük a Folio Touch billentyűzetbe. A laptopokéhoz hasonló billentyűzet nagy, kényelmes billentyűkkel van ellátva, amelyek minden lenyomás után tökéletesen visszaugranak a helyükre a gyors és pontos gépelés érdekében. PARANCSBILLENTYŰK TELJES SORAFelejtse el a képernyőn vagy a menükben való keresgélést egyszerű műveletek végrehajtásához – a Folio Touch iPadOS-parancsbillentyűk egész sorát tartalmazza a legnépszerűbb funkciókhoz, például a média-kezelőszervekhez, a fény- és hangerő-szabályozáshoz és egyebekhez egy érintéssel való hozzáférés érdekében. 1 – Home: ugrás a kezdőlapra2 – A képernyő fényereje: a képernyő fényerejének növelése vagy csökkentése3 – Virtuális billentyűzet: a képernyőn megjelenő billentyűzet megjelenítése/elrejtése4 – Keresés: az iPadOS keresőmezőjének előhívása5 – A billentyűk fényereje: a hátsó megvilágítással ellátott billentyűk fényerejének növelése vagy csökkentése6 – Üzemmódvezérlők: vissza, lejátszás/szünet, előre7 – Hangerőszabályzók: némítás, hangerő csökkentése, hangerő növelése8 – A képernyő be- és kikapcsolása: az iPad képernyőjének zárolása

NÉGY SOKOLDALÚ HASZNÁLATI MÓDA Folio Touch billentyűzettoknak négy használati módja van, hogy minden feladatot könnyebben lehessen elvégezni.

 TÖKÉLETES KÉP MINDEN FELADAT ESETÉNAz állítható állvány 40°-os rálátási szöge garantálja, hogy mindig megfelelően lássa a képet, akár grafikont rajzol, akár kedvenc tévéműsorát nézi. Az állványt egy erős mechanikus csuklópánt tartja stabilan a helyén még erős képernyőre koppintások esetén is. ÖSSZEHAJTHATÓ BILLENTYŰZET A NAGYOBB SOKOLDALÚSÁG ÉRDEKÉBENAmikor nem kell gépelnie, az összehajtható billentyűzet kikerül a képből, hogy igazi rajzolási vagy megtekintési üzemmódot kapjon, amikor semmi nincs Ön és az iPad bámulatos képernyője között. TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ AZ iPAD KÉSZÜLÉKEKHEZA Folio Touch tokot úgy terveztük, hogy az iPad természetes kiegészítésének érzetét keltse. A letisztult külső és a puha szövetből készült külső borítás annyira simulékonyan illik össze az iPad esztétikus kinézetével, hogy azon fog csodálkozni, hogyan élhetett eddig nélküle. BEKAPCSOLÁS ÉS PÁROSÍTÁS EGY KATTINTÁSSALA Smart Connector révén azonnal párosítható az iPad készülékekkel. Akkumulátort pedig nem adunk hozzá, mert nem kell – a Folio Touch közvetlenül az iPad készülékből kapja az áramellátást. AZ ELŐ- ÉS HÁTLAP ÉS A SARKOK VÉDELMEAz erős tok és a biztonságos mágneses retesz védi az iPad elő- és hátlapját, sarkait és képernyőjét a kopásoktól, karcolásoktól és ráömlő folyadékoktól. A LOGITECH CRAYON HELYEÁllandóan elhagyja Logitech Crayon ceruzáját? A Folio Touch gondolt Önre. Egy beépített helyen biztonságban van Logitech Crayon ceruzája, ráadásul mindig kéznél van, amikor szükség van rá. TÖLTSE (2. GENERÁCIÓS) APPLE PENCIL CERUZÁJÁTGyorsan fel kell töltenie Apple Pencil ceruzáját? A Folio Touch tokot úgy van kialakítva, hogy nyitott oldalának köszönhetően akkor is tudja tölteni Apple Pencil ceruzáját, amikor a tok fel van helyezve az iPad Pro készülékre. TOVÁBBI FUNKCIÓK AZ ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD AUTOMATIKUS BE- ÉS KIKAPCSOLÁSAAz iPad és a billentyűzet felélesztéséhez elég kinyitnia, újra alvó állapotba helyezésükhöz pedig becsuknia a Folio Touch tokot.
LOGITECH CONTROL APPA Logitech Control alkalmazás segítségével egyszerűen férhet hozzá a hibajavításokhoz, a belső vezérlőprogram frissítéseihez és sok egyébhez.1Az alkalmazás használható 11 hüvelykes (1. és 2. generációs) iPad Pro készülékekhez készült Folio Touch tokkal. A (4. generációs) iPad Air készülékekhez készült Folio Touch tokkal való kompatibilitás is hamarosan elérhető lesz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Folio Touch iPad Air 4th Billentyűzetes tok - Oxford szürke (Spanyol)" című hirdetést látja. (fent)