Betöltés...

PNY GeForce RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 VERTO Dual Fan DLSS 3 Videókártya

Ár: 261.750 Ft

Az NVIDIA® GeForce RTX™ 40 sorozatú GPU-k túl gyorsak a játékosok és az alkotók számára. Az ultra-hatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúra hajtja őket, amely óriási ugrást tesz lehetővé mind a teljesítmény, mind a mesterséges intelligencia által hajtott grafika terén. Tapasztalja meg az élethű virtuális világokat a sugárkövetéssel és a legalacsonyabb késleltetésű ultramagas FPS-játékokkal. Fedezze fel a teremtés forradalmian új módjait és példátlan munkafolyamat-gyorsítást.

Játék, streamelés, alkotás. A GeForce RTX™ 4060 Ti segítségével a legújabb játékokat és alkalmazásokat kezelheti az ultra-hatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúrával. Tapasztalja meg a magával ragadó, mesterséges intelligenciával felgyorsított játékot a sugárkövetéssel és a DLSS 3-mal, és töltse fel kreatív folyamatait és termelékenységét az NVIDIA Studio segítségével.

Az új NVIDIA® Ada Lovelace architektúra óriási ugrást tesz a teljesítményben, a hatékonyságban és a mesterséges intelligencia által vezérelt grafikus megjelenítésben. Új streaming multiprocesszorokkal, 3. generációs sugárkövető magokkal és 4. generációs tenzormagokkal rendelkezik. Egy új egyedi TSMC 4N folyamatra épül, rendkívül gyors órajelekkel fut, és nagy L2 gyorsítótárral rendelkezik. Lehetővé teszi a gyors sugárkövetést, a létrehozás új módjait és még sok mást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PNY GeForce RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 VERTO Dual Fan DLSS 3 Videókártya" című hirdetést látja. (fent)