Betöltés...

Gecko Apple iPad (2022) 10.2" Easy-Click Next Tablet Tok - Fekete

Ár: 12.790 Ft

A Gecko EasyClick Next a táblagépek borítóinak új termékcsaládja, amelyet a fenntarthatóbb jövő felé való elmozdulásra terveztek. Ezt a vegán bőr, valamint az ütéscsillapító héjhoz használt újrahasznosított műanyag teszi lehetővé.

Tökéletes illeszkedés
Ezt a borítót úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjen a készülékedhez, vagyis egyszerűen bepattinthatod a táblagépedet az erős műanyag héjba, hogy a helyére rögzítsd. Az eredmény egy elegáns borító, amely megvédi a táblagépét a sérülésektől. A borítás lehetővé teszi, hogy tabletjét különböző pozíciókban helyezze el, így számtalan helyzetben optimálisan használhatja tabletjét.

Optimális könnyű használat
A borító minden megfelelő nyílással rendelkezik, hogy könnyen hozzáférhessen a táblagép különböző portjaihoz és gombjaihoz. Így például a kamera anélkül is használható, hogy a táblagépet levenné a borítóról. Továbbá a tokba ágyazott mágnesnek köszönhetően a tablet ébresztés/alvás funkciója automatikusan működik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Gecko Apple iPad (2022) 10.2" Easy-Click Next Tablet Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)