Betöltés...

Silicon Power 1TB PX10 USB 3.2 Gen 2 Külső SSD - Fekete

Ár: 51.960 Ft

Őrülten gyorsTapasztalja meg a hihetetlen, akár 1050 MB/s olvasási és írási sebességet az USB 3.2 Gen 2 PCIe NVMe technológiával. Vigyen át egy hatalmas, 10 GB-os 4K UHD videót a PX10-ről a számítógépére mindössze 10 másodperc alatt, így éppen elég ideje marad egy csésze kávé elkortyolására, és rengeteg ideje marad a projekteken való munkára és a tartalmak élvezetére.
Hatalmas tartás, praktikus formaÉlvezze a zsebméretű hordozhatóság nyújtotta kényelmet a hatalmas, 4 TB-os kapacitással, amely minden tárolási igényét kielégíti. Körülbelül 40 „Titanic” másolat fér el 4K UHD felbontásban, száz órányi 4K 60 képkocka/mp-es játékfelvétel, vagy a „Friends” teljes 10 évada, és csak a teljes hely 1/50-ét használná el. Képzeld el, mit tehetsz ekkora tárhellyel.

Játsszon azonnal, rögzítsen ragyogóanSzánjon rá egy pillanatot, és értékelje a kedvenc játékaihoz való azonnali hozzáférés kényelmét – nincs többé játék törlése vagy órák letöltése. Kedvenc játékaid a könyvtáradban maradnak, és mindig készen állsz a gyors játékra. A játékon túl támogatja az Apple ProRes 4K 60 képkocka/mp sebességű felvételt, így lehetővé teszi a kiváló képminőség megőrzését az utómunkálatok során.

Ez A kábel!A kábel minden az egyben megoldás; ez az univerzális kábel, ami mindenhez kell. Nem csak egy gyors 60 W-os tápellátást (PD) biztosít, hogy biztosítsa eszközei feltöltöttségét; figyelemre méltó adatátviteli sebességet is kínál. Az akár 10 Gbps sebességű USB-C–USB-C 3.2 Gen 2 kábelünk azon kevesek közé tartozik, amelyek zökkenőmentesen biztosítanak robusztus tápellátást és kivételes teljesítményt.

Gyönyörűen kidolgozottA PX10 a legkönnyebb és legvékonyabb külső SSD, amit valaha építettünk, mindössze 10,3 milliméter vastag és mindössze 33 grammot nyom. Rendkívül szoros burkolat kialakítása az egyik legjobb hőelvezetést teszi lehetővé ebben a konstrukcióban, ugyanakkor MIL-STD tanúsítvánnyal rendelkezik² a biztonságos adattárolás érdekében még zord körülmények között is.

Kelj fel Pink-velÉlvezze a rózsaszín erejét a PX10-el, amely az innováció és az önkifejezés élénk bizonyítéka. Ez az évezredes rózsaszín több, mint egy technológiai darab, erős jel az evolúció felé, és tisztelgés a progresszív gondolkodás előtt. A PX10 nem csak a személyes stílust jelenti, hanem a változás és a hatalom megtestesülését is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Memória
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Silicon Power 1TB PX10 USB 3.2 Gen 2 Külső SSD - Fekete" című hirdetést látja. (fent)