Betöltés...

Apple 27" Studio Display Normál Üveg Monitor + Állítható dőlésszögű állvány

Ár: 877.860 Ft

Lenyűgöző, mire leszel képes.
Amint bekapcsolod a Studio Displayt, azonnal magával ragad az élmény. A lát­ványt True Tone technológiával teszi még természetesebbé. A tükröző­dés­gátló be­vonat kényelmes a szemnek, és jobban olvas­hatók rajta a szövegek. Az egyedi konfigurációban választ­ható nanotexturált üveg pedig szinte teljesen megakadályoz­za a fény­visszaverődést.

Szenzációs kamera és hang. Van miről beszélni.
A 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát használó Rivaldafény funkció folya­matosan a kép közepén tart, miköz­ben mozogsz. A stúdió­minőségű három­mikrofonos rendszerrel téged hall, akivel beszélsz, nem a háttér­zajokat. A hat hangszórós Térbeli hang­zás pedig mozis hangélményt nyújt.

Az egész stúdiót feltölti.
A három USB‑C porttal csatla­koz­tathatod és energiával is elláthatod eszközeidet. A Thunderbolt porton keresz­tül pedig a Studio Display egyetlen kábellel csat­lakoz­tatható a Machez. Ugyanez a port tölteni is tudja a kompatibilis Mac lap­topokat, a 14 hüvelykes MacBook Prónál pedig gyors­töltésre is képes.

Szuper páros.
A Studio Display ideális társ a döbbene­tesen erős Mac Studio mellett. Ráadásul kifogás­talanul működik a Mac laptopokkal és asztali számítógépekkel is, legyen az MacBook Pro, MacBook Air vagy akár Mac mini.

Fantasztikusan passzolnak a munkához.
Vezeték nélkül csatlakoznak, újratölthetők, pontosak és kényelmesek. Mostantól ezüst-fekete változatban is elérhetők, így egészítve ki a stúdiód megjelenését.

Minden nézőpontból tökéletes.
A Studio Displayhez két állvány és egy rögzítő­adapter közül választhatod ki a neked megfelelőt, hogy a leg­jobb szöget állíthasd be magadnak.
Állítható dőlésszögű állványVálasztható állítható dőlésszögű és magasságú állványVálasztható VESA-rögzítőadapterVálogass a Mac‑kiegészítők között.
Fedezd fel a billentyűzeteket és az egyéb készülékeket és kiegészítőket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple 27" Studio Display Normál Üveg Monitor + Állítható dőlésszögű állvány" című hirdetést látja. (fent)