Betöltés...

Lexmark 20N20M0 Eredeti Toner Magenta

Ár: 52.440 Ft

Standard hozamTartsa alacsonyan az induló költségeket és magas minőséget az eredeti Lexmark tonerekkel. A standard hozamú tonerek alacsonyabb beszerzési árat kínálnak, és kevesebb oldalt tartalmaznak, mint a nagy kapacitású tonerek. Tökéletesek kis mennyiségű nyomtatáshoz.
Unison tonerA Lexmark nyomtatási rendszer teljesítményének alapvető eleme, a Unison Toner egyedülálló összetétele következetesen kiemelkedő képminőséget biztosít, hosszú élettartamú nyomtatási rendszer megbízhatóságát biztosítja, és elősegíti a kiváló fenntarthatóságot - mindezt egy innovatív, rázkódásmentes nyomtatási rendszerben.
A legjobb együttAz eredeti Lexmark kellékanyagokat úgy tervezték, hogy a legjobb együttműködésben működjenek Lexmark nyomtatójával, kiváló nyomtatási minőséget biztosítva az első oldaltól az utolsóig.
Lexmark visszajuttatási program tonerekA Lexmark Visszajuttatási Program tonerei olyan szabadalmaztatott nyomtatótonerek, amelyeket kedvezményesen árusítanak, cserébe a vásárló beleegyezik abba a licencfeltételbe, hogy a tonerekt csak egyszer használja fel, és kizárólag a Lexmarkhoz küldi vissza újragyártás vagy újrahasznosítás céljából. Ezek a szabadalmaztatott tonerek csak egyszeri használatra engedélyezettek, és egy meghatározott mennyiségű tinta és/vagy toner leadása után leállnak. A tinta és/vagy toner a patronban maradhat, amikor cserére van szükség. Az ilyen korlátozások nélkül értékesített cserepatronok is kaphatók.
Lexmark patrongyűjtő programA környezetbaráttá válás még soha nem volt ilyen egyszerű. Végezze újra az összes használt Lexmark kellék újrahasznosítását, ha ránk bízza a részletek intézését. Ez egyszerű, okos és mindig ingyenes.

Kompatibilis nyomtatók: Lexmark CX331adwe, CS331dw.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark 20N20M0 Eredeti Toner Magenta" című hirdetést látja. (fent)