Betöltés...

Lexmark 20N20Y0 Eredeti Toner Sárga

Ár: 52.450 Ft

Egyenletesen kiemelkedő képminőség. A rendszer hosszú élettartamú megbízhatósága. Kiváló fenntarthatóság. Innovatív, rázkódásmentes nyomtatási rendszer.
Unison tonerA Lexmark nyomtatórendszerek teljesítményéhez nélkülözhetetlen Unison Toner egyedülálló összetétele következetesen kiemelkedő képminőséget biztosít, hosszú élettartamú nyomtatórendszer-megbízhatóságot biztosít, és elősegíti a kiváló fenntarthatóságot - mindezt egy innovatív, rázkódásmentes nyomtatórendszerben.
Standard hozamTartsa alacsonyan a kezdeti költségeket és magas minőséget az eredeti Lexmark tonerekkal. A Standard Yield tonerek alacsonyabb beszerzési árat kínálnak, és kevesebb oldalt tartalmaznak, mint a High Yield tonerek. Tökéletes a kis mennyiségű nyomtatáshoz.Lexmark patrongyűjtő programA környezetbarátabbá válás még sosem volt ilyen egyszerű. Újrahasznosíthatja használt Lexmark kellékeit, ha ránk bízza a részletek intézését. Ez egyszerű, okos és mindig ingyenes.Lexmark visszavételi program tonerekA Lexmark visszavételi programos tonerek olyan szabadalmaztatott nyomtatótonerek, amelyeket kedvezményesen árusítanak, cserébe a vásárló beleegyezik abba a licencfeltételbe, hogy a tonerekat csak egyszer használja fel, és kizárólag a Lexmarkhoz küldi vissza újragyártás vagy újrahasznosítás céljából. Ezek a szabadalmaztatott tonerek csak egyszeri használatra engedélyezettek, és egy meghatározott mennyiségű tinta és/vagy toner leadása után leállnak. A tinta és/vagy toner a patronban maradhat, amikor cserére van szükség. Az ilyen korlátozások nélkül értékesített cseretonerek is kaphatók.A legjobb együttAz eredeti Lexmark kellékanyagokat úgy tervezték, hogy a legjobb együttműködésben működjenek Lexmark nyomtatójával, kiváló nyomtatási minőséget biztosítva az első oldaltól az utolsóig.

Kompatibilis nyomtatók: Lexmark CX331adwe, CS331dw.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark 20N20Y0 Eredeti Toner Sárga" című hirdetést látja. (fent)