Betöltés...

Plustek MobileOffice S410 Plus szkenner

Ár: 51.640 Ft

Maradjon szervezett és digitalizáljon útközbenEgyszerű, kompakt és könnyű.

Sokoldalú papírkezelésKönnyen beolvashat dokumentumokat akár A4-es méretű dokumentumokig, valamint névjegykártyákat, műanyag személyi igazolványokat, számlákat és nyugtákat.

Kényelmes és hordozhatóAmikor a COVID-19 a világ minden táján arra kényszerítette a vállalatokat, hogy az alkalmazottaikat hazaküldjék virtuálisan dolgozni, a távmunka nagy pillanatot kapott. A MobileOffice S410 Plus beszerelhető otthoni irodából, távoli irodából és bárhonnan a kettő között.

USB tápellátás és automatikus szkennelésCsatlakoztassa számítógépéhez vagy laptopjához, és készen áll a beolvasásra. Nincs szükség semmilyen gomb megnyomására vagy képernyőre kattintásra.

DocAction és Advanced Image ProcessingLeegyszerűsíti a digitalizálási folyamatot a DocAction segítségével, lehetővé teszi, hogy minden egyes dokumentum szkennelése éles és tiszta legyen, úgy, ahogyan szeretné, anélkül, hogy további időt kellene átrendezni.

Könnyen rendszerezheti és elérheti a dokumentumokatMiután elmentett egy fájlt a felhőszolgáltatásokba, lekérheti a fájlt számítógépről vagy bármely más, internetkapcsolattal rendelkező eszközről. Segítségével megoszthatja fájljait más felhasználókkal, vagy megtekintheti a dokumentumot okostelefonon vagy táblagépen.

OCR és kereshető PDFA MobileOffice S410 Plus tartalmazza a Plustek OCR funkciót (amelyet az ABBYY üzemeltet), amely segít a beszkennelt papírdokumentumok, például a nyugták/számlák/szállítólevelek konvertálásában PDF vagy szerkeszthető fájlok keresésére.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Plustek MobileOffice S410 Plus szkenner" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb