Betöltés...

Startech 65W USB-C Dokkoló

Ár: 75.060 Ft

Ez az USB-C dokkolóállomás ideális a nagy szervezetek számára, hogy megfeleljen a széles körben elterjedt irodai termelékenységi követelményeknek és kompatibilis legyen az összes USB-C és Thunderbolt 3 laptophoz. Az USB-C dokkoló támogatja a Dual HDMI monitorokat, a 65 W-os Power Delivery 3.0-t, a gyorstöltést, valamint az USB-C és USB-A perifériaportokat.Kettős Full HD 1080p HDMI kijelzőAz USB-C dokkolóállomás kettős HDMI-monitor támogatással egészíti ki a munkaállomást, teljes nagy felbontású, 1920x1080 vagy 1920x1200 felbontással, 60 Hz-en. A nagyobb képernyőfelületnek köszönhetően több alkalmazást és referenciaanyagot érhet el az egyik kijelzőn, miközben a másikon komponálhat.Eszközök töltése USB-C és USB-A kapcsolaton keresztülAz USB-A és USB-C töltőportok segítségével okostelefonját, táblagépét vagy más USB-perifériákat tölthet, akár munka közben, akár az íróasztaltól távol, sőt, még akkor is, ha leválasztja laptopját.65 W-os Power DeliveryA dokkoló egyetlen kábellel, a gyorsabb töltés érdekében a 90 W-os hálózati adapter segítségével 65 W-os PD-vel táplálja és tölti a laptopot munka közben.
Kényelmes telepítés szerény asztali helyigénnyelKisebb méretével és meghosszabbított, 1 méter hosszúságú kábelével ez az USB-C dokkoló könnyedén illeszkedik a munkahelyi környezetbe.
A szükséges csatlakozásokCsatlakoztassa eszközeit négy USB 3.1 porttal: C és 3x USB-A csatlakozókkal: 1x USB[CC2] -C és 3x USB-A. Gyorstöltse USB-C vagy USB-A porton keresztül okostelefonját. A dokkoló egy GbE-portot (Wake-on-LAN) és egy 3,5 mm-es, 4 állású fejhallgató-hangcsatlakozót biztosít. A lopás elleni védelem érdekében egy biztonsági zárnyílással (K-slot) is rendelkezik.A csatlakoztatott eszközök átláthatósága a StarTech.com MAC címváltó segédprogrammalA DK30CHHPDEU, tartalmaz egy ingyenes Windows alkalmazást, amely lehetővé teszi a vállalati hálózat biztonságának jobb kezelését. Amikor a dokkoló ethernet portján keresztül csatlakozik a hálózatához, a számítógép MAC-címe általában nem kerül továbbításra a hálózat felé, mivel a hálózat csak a dokkoló MAC-címét látja. A StarTech.com MAC Address Changer vagy Cloning szoftver azonban lehetővé teszi, hogy az USB-C dokkoló ne magának a dokkolónak a MAC-címét, hanem a csatlakoztatott Windows laptop MAC-címének hamisítását használja. Ez biztosítja, hogy a hálózati rendszergazdáknak teljes rálátásuk legyen a hálózaton lévő minden egyes eszközre, és ennek megfelelően figyelemmel kísérhetik és korlátozhatják a tevékenységet. A MAC-címváltó segédprogramunkhoz való hozzáférés igényléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot műszaki támogatási részlegünkkel telefonon, élő csevegésen vagy e-mailben.Az informatikai szakemberek választása 1985 ótaA StarTech.com minden termékünkön alapos kompatibilitási és teljesítményteszteket végez, hogy biztosítsa, hogy megfelelünk az iparági szabványoknak, illetve túlteljesítjük azokat, és kiváló minőségű termékeket kínálunk az IT-szakembereknek. Helyi StarTech.com műszaki tanácsadóink széleskörű termékismerettel rendelkeznek, és közvetlenül a StarTech.com mérnökeinkkel együttműködve nyújtanak támogatást ügyfeleinknek mind az értékesítés előtt, mind azt követően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Startech 65W USB-C Dokkoló" című hirdetést látja. (fent)