Betöltés...

Tesla Smart Dimmer kapcsoló (TSL-SWI-DIMMERT)

Ár: 14.590 Ft

A TESLA érintő dimmer használatával a világítás vezérlése egyszerűbb, mint valaha. Egyetlen érintéssel azonnal a kívánt szintre állíthatja a fényerősséget.
Termékleírás
Érintő felületAz érzékeny érintőfelület lehetővé teszi a fényerőszabályzó manuális vezérlését. Így pontosan beállíthatja a szükséges és kívánt intenzitást.
TESLA Smart MobilalkalmazásA fényerősség a telefonján lévő okos alkalmazásból is beállítható. Ezenkívül különböző programokat állíthat be különböző helyzetekhez.
HangvezérlésParancsoljon a fénynek! De tényleg! A Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével a készülék hanggal történő vezérlése nem jelent problémát.
Bárhonnan vezérelhető világítás A fények vezérléséhez elég az ujjával finoman hozzáérni a kijelzőhöz. Így felerősítheti, tompíthatja vagy le is kapcsolhatja a fényeket. Ez közvetlenül a készüléken vagy a telefonján lévő okos alkalmazásban is megtehető.
Szabja igényeihez a beállításokatCsak Ön tudja, hogy milyen beállítások illenek leginkább Önhöz. Utasítsa a fényeket az okos alkalmazáson keresztül! Szívesen alkalmazkodnak majd igényeihez. Este például beállíthatja, hogy csak energiatakarékos üzemmódban világítson a lakás, hogy ne legyen kellemetlen a nagy fényerő.
Állítson be programokatÁllítsa be a vezérlést, hogy otthonában mindig az Ön igényei szerint legyen világítás.
Wi-Fi kapcsolatA TESLA okos érintő dimmerhez Wi-Fi modul is tartozik. Ennek segítségével a fényerőszabályzó bárhonnan vezérelhető TESLA Smart alkalmazás segítségével. Az alkalmazás kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is, amelyek többek között támogatják a hangvezérlést is.
Maximális terhelés - Izzólámpa: 300 WMaximális terhelés - Fénycső (CFL): 220 WMaximális terhelés - LED: 220 WFényerőszabályzás - Minimális dimmelés határértékeVezérelt kimenetek száma - 1 kimenetFelvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel - 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság -

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tesla Smart Dimmer kapcsoló (TSL-SWI-DIMMERT)" című hirdetést látja. (fent)