Betöltés...

ASRock 24.5" CL25FF Challenger Gaming Monitor

Ár: 41.299 Ft

Merüljön el a szabványos 23,8 hüvelykesnél lényegesen nagyobb, 24,5 hüvelykes Full HD kijelző pompájában, amely tágas képernyőt biztosít a lélegzetelállító tisztaság és az élénk, élethű színek érdekében.
Az ASRock Challenger Series 100 Hz-es magas frissítési gyakoriságot kínál, több mint 33%-kal felülmúlva a 75 Hz-es monitorokat a zökkenőmentes játékélmény érdekében.
Az IPS képernyőtechnológiát alkalmazó Challenger sorozatú monitor felfokozott valóságérzetet kínál élénk színeffektusokkal és kiterjedt, 178°-os, ultraszéles betekintési szöggel, így a felhasználók minden nézőpontból lélegzetelállító vizuális élményt nyújtanak.

Az AMD FreeSync technológiával hatékonyan akadályozza meg a képernyő szakadását és akadozását, így kiváló és zökkenőmentes látványt nyújt.
Villámgyors, 1 ms-os válaszidővel (MPRT) rendelkezik, gyors és zökkenőmentes, nagy sebességű cselekvést biztosít, késedelemmentes vizuális élményt biztosítva.

Az ASRock Challenger monitor villogásmentes technológiával rendelkezik, amely megszünteti a vibrálást, minimalizálja a szem megerőltetését, és kényelmes megtekintési élményt biztosít.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Monitorok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ASRock 24.5" CL25FF Challenger Gaming Monitor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: