Betöltés...

Bambusz laptoptartó asztal, Welora®, Univerzális, Összecsukható és állítható lábak, Állítható magasság, Méretek 50 x 30 cm

Ár: 11.871 Ft

Bambusz laptop állvány asztal, Divendi-ro, Univerzális, Pohártartó mellékelve, Állítható lábak, Állítható magasság, Tároló fiók, Hőelvezető kivágások mellékelve, Méretek 50 x 30 cm, Barna
 
A Divendi-ro bambusz laptop állvány asztalával innovatív és esztétikus megoldást hozhat haza a laptop élményének fokozására. Ez az állványasztal ötvözi a kellemes dizájnt a funkcionalitással, ergonomikus helyet biztosítva a munkához vagy a pihenéshez laptopjával a karján.
 
Anyagprémium: A kiváló minőségű bambuszból készült hátlap nemcsak tartós és tartós, hanem egy csipetnyi természetes eleganciát is kölcsönöz környezetének.
 
Niversal kialakítás: Sokoldalú, 50 x 30 cm-es méreteivel ezt az állványasztalt úgy tervezték, hogy minden típusú laptophoz illeszkedjen, kényelmes munkaterületet biztosítva.
 
Pahar inclus tartó: A beépített pohártartóval extra kényelmet biztosít, így munka vagy pihenés közben is élvezheti kedvenc italait.
 
Állítható lábak: Az összecsukható és állítható lábakkal az asztal könnyen alkalmazkodik a kívánt magassághoz és szöghöz, így teljes mértékben kézben tarthatja pozícióját a személyre szabott munka- vagy pihenési élmény érdekében.
 
Állítható magasság: Testreszabhatja a tartóasztal magasságát preferenciáinak vagy munkakörnyezetének megfelelően, biztosítva, hogy mindig optimális szögben legyen a kényelem.
 
Tárolófiók: A beépített tárolófiókkal ellátott tartóasztal extra helyet biztosít a kiegészítők, dokumentumok vagy egyéb apró személyes tárgyak mindig kéznél tartásához.
 
Kivágások a hőelvezetéshez: Az intelligens kialakítás hőelvezető kivágásokat tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy laptopja még hosszabb használat esetén is optimális hőmérsékleten maradjon.
 
Maro ekötőszín: Az elegáns barna árnyalattal a tartóasztal tökéletesen illeszkedik bármilyen dekorációhoz, meleg és kifinomult érzetet kölcsönözve a térnek.
 
A Divendi-ro bambusz laptoptartó asztal nemcsak praktikus kiegészítő, hanem egy bútor is, amely harmonikusan ötvözi a bambusz természetes szépségét a modern funkcionalitással. Fedezzen fel egy új és élvezetes munkamódszert vagy kikapcsolódást ezzel az innovatív támasztóasztallal.
 
Fiók méretei: 11 cm x 12.5 cm x 2.5 cm
Asztal méretei: 50cm x 30cm
Laptop munkalap méretei: 30 cm x 32.5 cm
Minimális magasság: 20 cm
Maximális magasság: 29 cm
Összecsukott méretek: 50 x 30 cm x 4.5 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bambusz laptoptartó asztal, Welora®, Univerzális, Összecsukható és állítható lábak, Állítható magasság, Méretek 50 x 30 cm" című hirdetést látja. (fent)