Betöltés...

Laptop hátizsák lopásgátló kódrendszerrel, Poliészterből, Fejhallgató-csatlakozó nyílás, USB port, Állítható fogantyúk és pántok, Cipzáros záródás, Vízálló, Méretek 42 x 28 x 15 cm, Prémium m

Ár: 10.819 Ft

Laptop hátizsák lopásgátló titkosítási rendszerrel, Poliészterből készült, Fejhallgató csatlakozónyílás mellékelve, USB port, Állítható fogantyúk és hevederek, Cipzáras zárás, Vízálló, Méretek 42 x 28 x 15 cm, Prémium minőség, Fekete
 
A modern használhatóságot kifinomult dizájnnal ötvöző laptop hátizsák a kényelem és a biztonság teljesen új szintjét fogja megtapasztalni. A tartós poliészterből készült hátizsák prémium választás azok számára, akik értékelik a minőséget és a funkcionalitást.
 
System antifurt tip cifru: Védje eszközeit az integrált rejtjellopás elleni rendszerrel. Extra szintű biztonság az elektronikus eszközök és személyes tárgyak számára, biztosítva, hogy még zsúfolt környezetben is biztonságosak legyenek.
 
Lyuk fejhallgató csatlakoztatásához: A fejhallgató csatlakoztatására szolgáló beépített nyílással ez a hátizsák kényelmesebbé teszi kedvenc zenéinek hallgatását vagy hívások fogadását, miközben készülékét biztonságosan a hátizsákban tartja.
 
USB-port: A külső USB-porttal felszerelt hátizsák lehetővé teszi az elektronikus eszközök töltését útközben a hátizsák kinyitása nélkül. Praktikus funkció azok számára, akik mindig mozgásban vannak.
 
Állítható fogantyúk és hevederek: Az állítható fogantyúkkal és hevederekkel a hátizsák kényelmesen alkalmazkodik alakjához és mindennapi igényeihez. A beállítás sokoldalúsága kényelmes és ergonomikus viselést tesz lehetővé.
 
Rögzítés: A cipzárrendszer könnyű és biztonságos hozzáférést biztosít a hátizsák belső rekeszeihez, biztosítva, hogy minden holmija elérhető legyen.
 
Vízálló: A zord időjárásnak ellenálló hátizsák vízálló, védi a tartalmát a nedvességtől és az esőtől.
 
Kompakt méretek: 42 x 28 x 15 cm-es méreteivel a hátizsák rengeteg helyet kínál laptopjának és egyéb alapvető kellékeinek, miközben kompakt és könnyű formáját megőrzi a kényelmes szállítás érdekében.
 
Minőségi premium: A klasszikus és elegáns fekete színben pompázó hátizsák kiemelkedik az anyagok és felületek prémium minőségével, stílust adva minden ruhának.
 
Akár diák, akár profi, akár lelkes utazó, ez a laptop hátizsák ötvözi a technikai tökéletességet az eleganciával, biztonságos és kényelmes élménnyé változtatva a hordozási élményt.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop hátizsák lopásgátló kódrendszerrel, Poliészterből, Fejhallgató-csatlakozó nyílás, USB port, Állítható fogantyúk és pántok, Cipzáros záródás, Vízálló, Méretek 42 x 28 x 15 cm, Prémium m" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések