Betöltés...

Vezeték nélküli radiátor termosztát, fűtésvezérlő készlet Android és Apple iOS készülékekhez 5 - 30 °C Netatmo NVP01-DE

Ár: 341.990 Ft

Fűtőtest termosztát kezdő készlet, Netatmo

A fűtési szokások beigazítása
Vezérlés appon keresztül (ingyenes) vagy manuálisan lehetséges.
Conrad Connect és Apple-Home kompatibilis
Nyitott ablak felismerés


Okostelefon mint kezelőegység
Vezérelje otthonát központilag az okostelefonjáról. Állítsa be minden szobában a hőmérsékletet - az ágyból, vagy a világ bármely tájáról. Programozza a fűtést arra az időpontban, amikor hazatér a nyaralásból.

Egyedi komfort hőmérséklet
Állítsa be mindegyik helyiséghez a kívánt komfort hőmérsékletet az azonnali jó közérzet eléréséhez. Hozzon létre egy fűtési tervet a mindennapjai alapján - csak akkor fűtsön, amikor szükséges.

Az Ön intelligens fűtése
Az ablaknyitás felismerésnek köszönhetőem a fűtési fázis nyitott ablaknál megszakad, így nem történik energiapazarlás.
a boost funkció a helyiség gyorsabb felfűtésit teszi lehetővé ha szükség van rá. Ha éppen nincs a keze ügyében az okostelefonja, a hőmérséklet beállítást közvetlenül a szelepen is elvégezheti.

Üdvözöljük a jövőben!
Beszéljen a fűtésével! Mivel a Netatmo fűtőtest termosztátok kompatibilisek az Apple HomeKittel, a fűtést vezérelheti a hangjával. "Siri, erhöhe die Temperatur im Badezimmer um 3°" (Siri, növeld meg a hőmérsékletet a fürdőszobában 3 fokkal) - használja egyszerűen Siri-t az iPhone-on a hőmérséklet változtatáshoz.

Jellemzők:
Éjszakai üzemmód · Komfort üzemmód · Eco-üzemmód · Komfort Plus üzemmód · Nyitott ablak felismerés · Manuális boost · Intelligens szabályozás.

Műszaki adatok:
Határérték: 0,5 °C · Hőmérsékletbeállítás (tartomány): 5 - 30 °C · Max. hőmérsékletbeállítás: 30 °C · Min. hőmérsékletbeállítás: 5 °C · Méret (termosztát): 80 x 58 x 58 mm · Működési mód (mechanikus/elektronikus): Elektronikus · Rádiójel frekvencia: 2.4 GHz · Tartalom: 1 db · Termosztát típus: Rádiójel vezérlésű fűtőtest termosztát készlet

Szállítás tartalma:
2 db fűtőtest termosztát · 1 relé · 2 x 6 db adapter · 2 x 2 db ceruzaelem · 2 x 4 db színes matrica · Használati útmutató.

Rendszerfeltételek:
iOS 9 vagy magasabb, iPhone, iPad és iPod készülékkel,Min. Android 4.2

Figyelem:
Alkalmas a legtöbb Danfoss, Heimeir és Honeywell forróvizes fűtőtesthez

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli radiátor termosztát, fűtésvezérlő készlet Android és Apple iOS készülékekhez 5 - 30 °C Netatmo NVP01-DE" című hirdetést látja. (fent)