Betöltés...

Adapter az iphone-nak a lighningről a hdmi 4k usb szürke hdmi-re

Ár: 10.273 Ft

Termékkód: 1019375A Joyroom márkaadapter lehetővé teszi, hogy okostelefonodat 4K HDMI csatlakozón keresztül csatlakoztasd egy monitorhoz.Főbb jellemzők:

- Praktikus adapter Lightning csatlakozóval és HDMI 4K csatlakozóval. Tökéletes kiegészítő azok számára, akiknek számítógépüket 4K HDMI csatlakozón keresztül kell monitorhoz csatlakoztatniuk. Annak köszönhetően, hogy a beépített kábel hossza akár 3 m is lehet, kényelmesen csatlakoztathat egy olyan monitort vagy projektort, amely távolabb van a számítógépétől vagy telefonjától.
- Laptopokhoz és okostelefonokhoz - Az adapter nem csak a HDMI 4K-val nem rendelkező laptopokhoz, hanem tablethez vagy akár okostelefonhoz való párosításhoz is kiválóan használható.
- Nincs további szoftver - A kütyü plug and play alapon működik, így nem kell további szoftvert telepíteni. Egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-C porthoz, és egy külön USB-csatlakozón keresztül biztosítsa az áramellátást, és máris használhatja.
- Könnyű, kicsi és rendkívül robusztus - Az adapter nagyon kis súlyú és kompakt méretű, így gyakorlatilag könnyedén szállítható. Ráadásul kiváló minőségű anyagokból (alumínium + nejlon) készült, amelyeknek köszönhetően igazán nehéz megsérülni.Műszaki adatok:- Márka: Joyroom
- Anyag: alumínium + nejlon
- Csatlakozók: HDMI 4K, Lightning, USB (tápellátás)
- Kábelhosszúság: kábel: 3m + 0.5m (USB)A készlet tartalmazza:- Adapter adapter iPhone-hoz Lighning-ról HDMI 4K-ra USB szürke


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Adapter az iphone-nak a lighningről a hdmi 4k usb szürke hdmi-re" című hirdetést látja. (fent)