Betöltés...

Lexmark C746/C748 High Return Toner Black 12K (Eredeti) C746H1KG

Ár: 103.200 Ft

A Lexmark visszajuttatási programjában részt vevő tonerek szabadalommal védettek; amelyek kedvezményes áron kaphatók a normál tonerekhez képest; cserébe a felhasználó vállalja, hogy a tonereket csak egyszer használja, és visszajuttatja kizárólag a Lexmark számára újragyártás és/vagy újrafelhasználás céljából. A visszajuttatási programban részt vevő tonerek csak egyszeri használatra készültek és meghatározott mennyiségű festékpor elhasználása után működésképtelenné válnak. A csere után némi festékpor fog maradni a tonerben. Emellett a tonereket úgy alakították ki, hogy azok automatikusan frissítsék az Ön nyomtatójának memóriáját a hamisított és/vagy nem engedélyezett, harmadik féltől származó tonerek behelyezése elleni védelem érdekében. Ha a vevő nem fogadja el ezeket a feltételeket, a fenti feltételek hatálya alá nem tartozó cseretonereket rendelhet a www.lexmark.com oldalon.

Kellékanyag típusaTonerSzín (kellékanyagok)FeketeSpecialitásVisszajuttatási programhoz tartozóKapacitás12000 oldalKompatibilis nyomtatókLexmark C746Lexmark C748

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark C746/C748 High Return Toner Black 12K (Eredeti) C746H1KG" című hirdetést látja. (fent)