Betöltés...

Jabra Link 380a USB-A MS Teams Bluetooth Headset Adapter

Ár: 43.950 Ft

Jabra headset Adapter fejhallgatókhoz
Emelje a fejhallgató teljesítményét a következő szintre a Jabra Link 380 Bluetooth adapterrel. Ez az USB-A és USB-C kivitelben kapható, kényelmes kis adapter szépen illeszkedik a számítógép USB-portjához, csatlakoztatva a Jabra Bluetooth headsetet a számítógéphez, és javítja a hangminőséget és a vezeték nélküli lefedettséget az UC-hívások számára, akár a hatótávolságig is. 30 m / 100 láb. Az USB-A és USB-C változatban kapható ez a kényelmes kis adapter szépen beilleszthető a számítógép USB-portjába, csatlakoztatva a Jabra Bluetooth headsetet a számítógéphez, és javítva a hangminőséget és a vezeték nélküli lefedettséget az UC-hívások számára. hatótávolsága akár 30 m / 100 láb.

Jobb kapcsolat, jobb UC teljesítmény
Ahhoz, hogy egy headset UC-tanúsítvánnyal rendelkezzen, a legtöbb UC-gyártónak kiváló csatlakoztathatóságra van szüksége, amelyet Bluetooth-adapter garantál. A Jabra Link 380 két változatban érhető el, az egyik a Microsoft Teams-tanúsítvánnyal rendelkező eszközökhöz, a másik pedig az UC-tanúsítvánnyal rendelkező eszközökhöz. Így bármilyen platformot is használ, biztos lehet benne, hogy a csatlakozási lehetőségek aranystandardját kapja.
A barangolás szabadságaHa sétálni és beszélni szeretne, stabil vezeték nélküli kapcsolatra van szüksége. Bluetooth-adapter nélkül az eszköz kapcsolata viszonylag kis távolságon megszakadhat. A Jabra Link 380 diszkrét és rugalmas, maximális mobilitást és szabadságot biztosít akár 30 m / 100 láb vezeték nélküli hatótávolságig. Élvezze a több eszköz párosítását és a kialakítást, amely nem terheli túl laptopját.Maximális kontroll, minimális erőfeszítésA technológia jobb, ha könnyen használható. A Jabra Link 380 plug-and-play – nincs szükség külön illesztőprogramok telepítésére. Egyszerűen kezelhető a Jabra Direct segítségével, így egy pillanat alatt eljuttathatja az éteren keresztüli szoftverfrissítéseket minden felhasználóhoz, és még egy praktikus LED-lámpa is jelzi a headset állapotát, függetlenül attól, hogy milyen számítógépet vagy szoftvert használ. .Hang, ami nem hagy cserbenAkár az íróasztalánál ül, akár nem, a hangminősége nem változhat. Az A2DP Bluetooth 5.0 profillal és a HD Voice-szal a Jabra Link 380 gazdag hangminőséget biztosít, még akkor is, ha távol van a számítógépétől, így kristálytiszta beszélgetéseket és zenét streamelhet hihetetlen HiFi hangminőségben. A Link 380 gondoskodik arról, hogy fejhallgatója nagyszerűen szóljon, bármit is csinál. 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Jabra Link 380a USB-A MS Teams Bluetooth Headset Adapter" című hirdetést látja. (fent)