Betöltés...

Dell Inspiron 5410 5410FI5WF2 2in1 Laptop 14" FHD WVA Touch Intel Core i5-1155G7 512GB 8GB, Ezüst

Ár: 363.633 Ft

Adaptív és agilis.
Bámulatos gyorsaság: Az akár 11. generációs Intel Core™ processzor és az Intel Iris XE GPU páratlan gyorsaságot és intelligenciát biztosít a minden eddiginél hatékonyabb játék, alkotás és kapcsolattartás érdekében.

Mindenhez alkalmazkodik: Akár az asztalnál dolgozik, akár körbe adja a laptopját a barátainak, hogy megmutassa az új kedvenc videóját, az adaptív hőkezelési technológia mindig az adott tevékenységnek megfelelően állítja be a teljesítményt. Így a laptop mozgatás közben kevesebb hőt termel, míg állóhelyzetben maximális teljesítményre kapcsol.

Mindig készenlétben: A modern készenlét funkciónak köszönhetően gyorsan munkához láthat, és ott folytathatja ahol abbahagyta. A rendszer indításához mindössze annyit kell tennie, hogy felnyitja a gépet.

Határtalan, keretmentes kép
Kivételes látvány: A vékony szegély és a kimagasló képernyő-váz arány szinte keret nélküli képernyőt eredményez, és minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket, így jobb megtekintési élményt biztosít filmnézés, dokumentumok megtekintése és böngészés esetén egyaránt.

Maximális kényelem: A széles betekintési szöget biztosító panelek (WVA) révén szabadon mozoghat, nyugodtan hátradőlhet, és igényei szerint állíthatja be a képernyő pozícióját, hiszen biztos lehet benne, hogy a full HD felbontású IPS-érintőképernyő minden szögből egyenletes megtekintési élményt nyújt.

A világodhoz tervezték
Optimalizált zsanér: Az ergonomikusan elhelyezett pánt növeli a kényelmet a jobb gépelési élmény érdekében, amikor csevegnek, hosszú e-maileket írnak vagy csatlakozik a világhálóhoz.

Kulcsok a kényelemhez: A billentyűzet fejlesztései között van egy nagyobb billentyűzet, 9% -kal nagyobb billentyűkkel *, mint az előző generáció, a kényelmesebb gépelés érdekében, és egy új anyagú érintőpad, amely sima, üvegszerű tapintású.

Jól lekerekített formák: A lekerekített élekkel bármilyen módban kényelmesen tarthatja és mozgathatja készülékét.

Bármilyen módot választhat
Mindkét mód legjobbja: Akár gépel egy barátjának egy gyors üzenetet laptop módban, akár egy súgós módban lévő videofilmet néz, a 360 ° -os csukló lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen váltson 4 különböző mód között, rugalmasságot biztosítva a kapcsolataiban mindvégig.

Ha egész nap a megnövelt akkumulátor-élettartam mellett dolgozik, de gyors töltésre van szüksége, válassza az ExpressCharge ™ lehetőséget, hogy csökkentse a csatlakozóhoz kötve töltött időt.

A vékony kialakítás megkönnyíti a táskákba való ki- és bepakolását, így nem kell kompromisszumot kötnie a hordozhatóság érdekében, miközben kapcsolatban áll a világgal.

Jellemzői:
- Képernyő méret: 14"
- Processzor család: Intel® Core™ i5 sorozat 11. generációs
- Memória méret: 8 GB
- SSD kapacitás: 512 GB
- SSD csatlakozó: PCIe
- Szín: ezüst
- Képernyő felbontás: 1920 x 1080 (FHD)
- Képernyő Típus: Érintőkijelző
- HDMI csatlakozó: Van
- USB csatlakozók száma: 3db
- USB csatlakozó típus: USB-C 1db + USB 3.0 2db
- Processzor típus: 1135G7
- Processzor órajel: 2.4 GHz
- Processzor órajel turbó: 4.2 GHz
- Memória típus: DDR4
- Memória órajel: 3200 MHz
- Grafikus vezérlő gyártó: NVIDIA® GeForce®
- Grafikus vezérlő típus: GeForce MX350
- Grafikus vezérlő memória: 2 GB[2048 MB]
- Operációs rendszer verzió: Windows 11 Home HUN/64bit
- Lokalizáció: Magyar
- Billentyűzet megvilágítás: Van
- Web kamera: Beépített
- Bluetooth: Van
- WLAN: 802.11 a/b/g/n/ac
- Akkumulátor cellák száma: 3 cellás
- Akkumulátor teljesítmény: 41 Wh
- Ujjlenyomat olvasó: Van
- Felhasználási terület: Általános használat
- Tömeg: 1.5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dell Inspiron 5410 5410FI5WF2 2in1 Laptop 14" FHD WVA Touch Intel Core i5-1155G7 512GB 8GB, Ezüst" című hirdetést látja. (fent)