Betöltés...

LOGI K380 for Mac Multi-Device BT (UK)

Ár: 23.890 Ft

MINIMALISTA. MODERN. A MAC SZÁMÁRA KIALAKÍTVA.Ismerje meg a Bluetooth vezeték nélküli, több eszközből álló billentyűzetet, amelyet kifejezetten Mac számára készítettek. Vigye bárhová - az asztali gépelés kényelmével iMac, MacBook, iPad vagy iPhone készülékét.
VÉKONY. MODERN. SZÉP.Vegye birtokba a helyét egy vékony, modern billentyűzettel, amely gyönyörűen illeszkedik az Apple beállításaihoz. A K380 billentyűzet elegáns rózsaszín színben tökéletesen illeszkedik majd a szobához.
DOLGOZZ BÁRHONNANVigye magával ezt a könnyű Bluetooth-billentyűzetet - hordozható, minimalista elrendezésnek köszönhetően bárhol gépelhet.
MINDEN APPLE ESZKÖZHÖZA K380 Billentyzet Bluetooth-kompatibilis és csatlakozik az összes Apple eszközéhez - így zökkenőmentesen dolgozhat macOS, iOS és iPadOS rendszeren. Az Apple-specifikus elrendezés dedikált Mac billentyűket biztosít az F és az A sorokban, így használhatja az összes kedvenc parancsikonját. Élvezze az asztali stílusú gépelés kényelmét és egyszerűségét MacBook, iPhone és iPad készülékein.EGYSZERŰ KAPCSOLÓPárosítson akár három eszközt egyidejűleg, és egy gombnyomással váltson a gépelés között. Kezdje el beírni a jelentést az iMac készüléken, majd váltson és írjon be egy üzenetet iPhone -ján.
KÉNYELMES, LAPTOP-STÍLUSÚA Logitech minimalista billentyűzetei kifejezetten egyszerűek. Minden gombot megad, amire szüksége lehet, miközben helyet takarít meg az asztalon és a táskájában. Ez az extra kicsi eszköz lehetővé teszi, hogy közelebb helyezze az egeret, így jobb, kényelmesebb testtartást biztosít. Az alacsony profilú gombok az ujjbegyed alakjához illeszkedő kialakítással rendelkeznek, így gördülékeny, csendes és ismerős laptopszerű gépelési élményt nyújtanak.
2 ÉVES AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA K380 Billentyűzet hosszú élettartamot biztosít az előre telepített két AAA alkáli elemből. Még azt is elfelejtheti, hogy a billentyűzet elemeket használ.

Rendszerkövetelmények: Windows 10 vagy újabb, macOS 10.15 vagy újabb, iOS 11 vagy újabb, iPadOS 13.1 vagy újabb, Android 7, Chrome OS.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LOGI K380 for Mac Multi-Device BT (UK)" című hirdetést látja. (fent)