Betöltés...

Logitech Slim Folio Apple iPad Pro 11" (Gen. 1. / 2.) Billentyűzetes tok - Szürke (Német)

Ár: 84.890 Ft

Egy tok minden alkalomra. Gépelhetsz, rajzolhatsz, nézelődhetsz és olvashatsz az iPad Pro-hoz készült Folio Touch billentyűzet tokkal, amely négyféle használati móddal, a páratlan irányítást biztosító nagy pontosságú trackpaddal és a kényelmes, gyors gépeléshez notebookszerű billentyűzettel rendelkezik. Navigálj az iPad Prón a megszokott multi-touch™ gesztusokkal, például a lapozással, a koppintással, a nyomással és más mozdulatokkal, vagy gépelj gyorsan a nagy, háttérvilágítással ellátott billentyűzeten. A 40°-os szögben állítható tartó és az összecsukható billentyűzet páratlan sokoldalúságot kínál, így bárhol gépelhetsz, nézelődhetsz, rajzolhatsz és olvashatsz. Emellett az intelligens csatlakozó biztosítja a könnyű párosítást és a tápellátást egy egyszerű kattintással.

NAGY PONTOSSÁGÚ TRACKPAD
Használd az összes megszokott multi-touch gesztust, például a lapozást, a szorítást és a görgetést, hogy még gyorsabban navigálj az iPad Pro-n.

MEGVILÁGÍTOTT BILLENTYŰK
A gombok megvilágítása automatikusan alkalmazkodik a környezet fényerősségéhez. A fényerő is állítható, ha több vagy kevesebb fényre van szükséged.

KOPPINTÁS, MINT A NOTEBOOKON
A nagy, jó méretű billentyűzet teljes sorban tartalmaz iPadOS speciális billentyűket, így kényelmesen, gyorsan és pontosan gépelhetsz.

NÉGY MODUS
HASZNÁLAT Koppintás, rajzolás, nézés és olvasás: Négy sokoldalú használati mód áll a rendelkezésedre, hogy minden munkát elvégezhess az iPad Prón.

TESTRESZABHATÓ TARTÓ A TELEPÍTÉSHEZ
Az állítható tartó akár 40°-os szögben is beállítható, és az összecsukható billentyűzettel kombinálva valósághű megjelenítési és rajzolási módokat kínál, ahol semmi sem áll az útban.

TÁPELLÁTÁS ÉS PÁROSÍTÁS EGY KATTINTÁSSAL
A Folio Touch párosítása a Smart Connectorral azonnal megtörténik. A közvetlenül az iPad Próról történő áramellátás azt jelenti, hogy nincs szükség töltésre.

VÉDELEM AZ ELŐLAP, A HÁTLAP ÉS A SARKOK SZÁMÁRA
A robusztus tok megvédi az iPad Prót az ütésektől és a karcolásoktól. A mágneses záródás még utazás közben is szorosan zárva marad.

HELY A DITITAL TOLLNAK
A Folio Touch tárhelyet biztosít a Logitech Crayon tollnak. Egy 2. generációs Apple Pencil tölthető a tok eltávolítása nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Slim Folio Apple iPad Pro 11" (Gen. 1. / 2.) Billentyűzetes tok - Szürke (Német)" című hirdetést látja. (fent)