Betöltés...

Lexmark B222X00 Black toner B222X00

Ár: 85.370 Ft

Folyamatosan kiváló képminőség. Hosszú távon is megbízható rendszer. Kivételes fenntarthatóság. Innovatív, felrázást nem igénylő nyomtatórendszer.

A Lexmark visszavételi programjában részt vevő festékkazetták szabadalommal védett nyomtatókazetták, amelyek kedvezményes áron kaphatók a normál kazettákhoz képest; cserében a felhasználó vállalja, hogy a kazettát csak egyszer használja, és visszajuttatja kizárólag a Lexmark számára újragyártás vagy újrafelhasználás céljából. Ezek a szabadalmaztatott festékkazetták csak egyszeri használatra készültek, és meghatározott mennyiségű tinta és/vagy festék elhasználása után működésképtelenné válnak. A csere után némi tinta és/vagy festék maradhat a kazettában. Rendelhetők olyan cserekazetták is, amelyekre nem vonatkoznak ezek a korlátozások.

Unison™ festékkazettaA Lexmark nyomtatórendszer legjobb teljesítményének eléréséhez elengedhetetlen Unison™ festékkazetta egyedi összetételének köszönhetően folyamatosan kiváló képminőséget biztosít, gondoskodik a nyomtatórendszer hosszú távú megbízhatóságáról, és egyedülálló fenntarthatóságot mondhat magáénak – mindezt ráadásul egy innovatív, felrázást nem igénylő nyomtatórendszer keretein belül nyújtja.

Kompatibilis készülékek:
Lexmark MB2236adweLexmark B2236dwLexmark MB2236adw

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark B222X00 Black toner B222X00" című hirdetést látja. (fent)