Betöltés...

HP 826A Cyan tintapatron CF311A

Ár: 247.610 Ft

A HP 826 LaserJet nyomtatási kellékanyagok folyamatosan magas szintű üzleti termelékenységet biztosítanak. A HP ColorSphere technológia segítségével kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nyomtathat fényes, fényképminőségű színekkel. Kerülje el az idő- és kellékanyag-pazarlást a megbízható eredeti HP tonerkazetták segítségével. Készítsen kiváló minőségű üzleti dokumentumokat és marketinganyagokat a HP ColorSphere technológiát alkalmazó eredeti HP tonerkazetták használatával. Egyenletes, nyomdai minőségű eredmények a legkülönbözőbb, professzionális irodai nyomtatáshoz tervezett lézerpapírokon. Alacsony nyomtatási költségek változatlan termelékenység mellett. A HP Color LaserJet tonerkazetták egyenletes, folyamatos nyomtatást biztosítanak. A kivételes megbízhatóságra tervezett kazettákkal elkerülheti az elpazarolt kellékanyagokat és költséges késedelmeket.A HP Web Jetadmin szolgáltatással nyomon követheti a kazetták használatát. A lezárás automatikus eltávolítása megkönnyíti és felgyorsítja a behelyezést. Az eredeti HP tonerkazettákkal energiát és erőforrásokat takaríthat meg. Az előre telepített patronoknak köszönhetően kevesebb a csomagolási hulladék, és a HP Planet Partners program keretében visszaküldött kazettákat felelősségteljesen újrahasznosítjuk.

Kompatibilis termékek: HP Color LaserJet Enterprise M855dn, HP Color LaserJet Enterprise M855x+, HP Color LaserJet Enterprise M855xh.

Műszaki adatok:
Működési hőmérséklet-tartomány: 15–27 °CTárolási hőmérséklet tartomány: -20–40 °CTárolási páratartalom: 10–95% relatív páratartalom

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 826A Cyan tintapatron CF311A" című hirdetést látja. (fent)