Betöltés...

HP CF542X (203X) Yellow toner CF542X

Ár: 47.090 Ft

ÁttekintésGyorsan és hatékonyan nyomtathatja ki összes üzleti dokumentumát, és a JetIntelligence technológiával készült eredeti HP tonerkazettákkal a legnagyobb teljesítményt hozhatja ki HP Color LaserJet Pro nyomtatójából. A HP minőségére és megbízhatóságára támaszkodva lenyűgöző nyomatokat készíthet.

JellemzőkGarantáltan többet hozhat ki a kazettáiból.1 A JetIntelligence technológiával készült, költséghatékony, nagy kapacitású eredeti HP tonerkazetták fokozott hatékonyságot kínálnak, és biztosítják a festékszintek megbízható követését.Nyomtatója gyors működésének teljes kihasználása mellett kiváló minőségű dokumentumokat készíthet. A JetIntelligence technológiával készült eredeti HP tonerkazetták megfelelőek a nyomtató nagy sebességű működéséhez, és professzionális minőségű nyomatokat állítanak elő.Az exkluzív HP csalás elleni technológia segítségével megvédheti vállalati nyomtatóit a hamisított festékkazettáktól. Az innovatív technológia segítségével felügyelheti az üzleti költségeit, illetve biztosíthatja flottája minőségi megfelelőségét.Kiváló minőségű nyomatokat készíthet, és kihasználhatja nyomtatója vagy MFP készüléke teljesítményét. A JetIntelligence technológiával készült eredeti HP tonerkazetták megfelelőek a nyomtató nagy sebességű működéséhez, és növelik annak hatékonyságát. Hozza ki a legtöbbet a nyomtatójából az eredeti HP tonerkazettával.
Nyomtatási kellékek színe: Sárga
Nyomtatási technológia:Lézer
Oldalkapacitás (színes):2500 oldal

Becsült átlagos kompozit ciánkék, sárga, bíbor kapacitás az ISO/IEC 19798 szabvány alapján. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. 

Kompatibilis termékek:
HP ColorLaserJet Pro MFP M280nw
HP ColorLaserJet Pro MFP M281fdn
HP ColorLaserJet Pro MFP M281fdw

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP CF542X (203X) Yellow toner CF542X" című hirdetést látja. (fent)