Betöltés...

HP CF373AM (125A) 3-pack C/M/Y Color toner CF373AM

Ár: 108.380 Ft

Minél többet nyomtat, annál többet takaríthat meg, és az eredeti HP kellékanyagok nyújtotta megbízható, problémamentes nyomtatásról sem kell lemondania. A nagy mennyiségű, fényképminőségű üzleti nyomtatáshoz kifejlesztett új háromdarabos HP 125A LaserJet-kiszerelések kényelmes megoldást jelentenek és nagy értéket képviselnek.

JellemzőkPénzt takaríthat meg a kedvező árú, három eredeti HP-tonerkazettát tartalmazó csomaggal. Időt takaríthat meg a megrendeléshez, nyomkövetéshez és kiszállításhoz is használható termékváltozat-azonosítókkal.A HP ColorSphere tonerekkel készített nyomatokat az éles feketék és az élénk, ragyogó színek dinamikus tartománya jellemzi. A megbízható HP LaserJet tonerkazetta-technológiával a fényképminőségű üzleti nyomtatás gyors, egyszerű és problémamentes.A HP intelligens technológiát a HP ColorSphere toner egyedülálló tulajdonságaihoz hangolták, így a tonerkazetták és a nyomtató beállításokat végezhet az optimális nyomtatási minőség és megbízhatóság érdekében. Problémamentes használat, megtakarított idő, hozzáadott érték.

Nyomtatási kellékek színe: Ciánkék, bíborvörös, sárgaNyomtatási technológia: LézerOldalkapacitás (színes) patrononként: 1400 oldal ciánkék, 1400 oldal bíbor, 1400 oldal sárgaBecsült átlagos kompozit ciánkék, sárga, bíbor kapacitás az ISO/IEC 19798 szabvány alapján. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP CF373AM (125A) 3-pack C/M/Y Color toner CF373AM" című hirdetést látja. (fent)