Betöltés...

Crucial 2TB X9 Pro for Mac USB 3.2 Gen-2 Külső SSD - Szürke

Ár: 117.710 Ft

Kompromisszumok nélküli teljesítményKészítsen ötletek sebességével, akár 1050 MB/s olvasási és írási sebességgel. A Crucial X9 Pro for Mac elég erős a közvetlenül a meghajtóról történő szerkesztéshez, és akár 975 MB/s-os írási teljesítményt is képes fenntartani.

Utazz bizalommalAkár stúdióban, akár terepen tartózkodik, vagy utazik, az Apple FileVault kötettitkosításával segíthet megőrizni érzékeny adatait.

Könnyű kompatibilitásAz X9 Pro for Mac modern Apple-eszközökhöz van optimalizálva, mint például a Mac, iPad és iPhone 15 Pro/Pro Max, és azonnali plug-and-play kompatibilitást kínál anélkül, hogy újraformázni kellene a Time Machine biztonsági másolatait.

Porálló. Cseppálló. Tartós.Az IP55-ös víz- és porállóságnak, valamint az akár 2 méteres leejtésnek köszönhetően az X9 Pro for Mac elég tartós ahhoz, hogy bárhová utazzon, ahol fényképez, dolgozik vagy barangol.

Komoly minőségA Micron® által megújított Crucial X9 Pro for Mac karcsú és könnyű, eloxált alumíniummal és gumírozott, puha tapintású alappal, mini 65 x 50 mm-es kialakítással, amely a beépített zsinór lyukban vezetési tevékenységet jelző lámpát tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Crucial 2TB X9 Pro for Mac USB 3.2 Gen-2 Külső SSD - Szürke" című hirdetést látja. (fent)