Betöltés...

SanDisk 500GB Ultra 3D 2.5" SATA3 SSD

Ár: 33.690 Ft

Gyorsítsa fel számítógépétAkár 560 MB/s szekvenciális olvasási sebesség (500 GB-2 TB-os modellek) a gyorsabb indulás és a jobb általános rendszerteljesítmény érdekében. Az alkalmazások, játékok, videók és fényképek betöltése és futtatása pillanatok alatt megtörténik, így több időt tölthet tevékenységekkel, és kevesebbet várakozással.

Gyors Burst sebességek az nCACHE™ 2.0 technológiávalA meghajtó úgy optimalizálja a teljesítményt, hogy az adatokat a flash tömbre történő átvitel előtt a nagysebességű pufferbe írja, így gyorsabb burst sebességet tesz lehetővé.

3D NAND technológia a legendás tartósságértEz az új, nagy teljesítményű technológia fokozza a meghajtó tartósságát a még nagyobb megbízhatóság és az alacsonyabb energiafelhasználás érdekében a notebookok akkumulátorának hosszabb élettartama érdekében.

Tartós SSD-konstrukcióA mozgó alkatrészek nélküli, ütés- és rezgésálló mérnöki tervezéssel a SanDisk Ultra 3D SSD segít megőrizni az adatokat.

Egyszerű telepítés és valós idejű meghajtóállapotA SanDisk SSD Dashboard valós idejű áttekintést nyújt a meghajtó teljesítményéről. Tartalmaz egy klónozó szoftvert, amely segít az új meghajtó beállításában, eszközöket a lemezelemzéshez, és figyelmeztetéseket a firmware-frissítésekről.

Hatékonyabb meghajtóA SanDisk SSD-k hűvösek és csendesek - és hatékonyak is, így a laptop akkumulátora tovább bírja egy töltéssel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "SanDisk 500GB Ultra 3D 2.5" SATA3 SSD" című hirdetést látja. (fent)