Betöltés...

IRIScan Anywhere 6 WiFi Simplex Hordozható szkenner

Ár: 86.060 Ft

Sokoldalú szkennelési lehetőségek, beleértve a Word, PDF és Excel formátumba történő szkennelést
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi egy teljes funkcionalitású OCR-szoftverrel (Readiris) érkezik, amely lehetővé teszi a beolvasott dokumentumok szövegterületeinek szerkeszthető Word-, Excel- vagy PDF-fájlokká alakítását. A fájlok konvertálva, szerkesztésre és archiválásra készen állnak.

Használd bármikor, bárhol!
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi egy rendkívül kompakt és könnyű szkenner, amely könnyen táskába csúsztatható és bárhová magával viheti. Erőteljes, USB-n keresztül újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik! Szkennelje be a felhőbe szkennelt fájlokat közvetlenül az online tárfiókba a mellékelt szoftverrel. A mellékelt Twain illesztőprogram gyakorlatilag bármilyen képalkotó szoftverrel kompatibilis.

Forradalmi vezeték nélküli mobil akkumulátor-szkenner
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi egy hordozható vezeték nélküli akkumulátor-szkenner, amely nagy felbontású színes szkennelést kínál különféle típusú dokumentumokhoz, a szerződésektől a névjegykártyákig.
Könnyű, autonóm, és ideális az úton lévő szakemberek számára. Ez a szkenner vezeték nélkül egyszerűen csatlakoztatható okostelefonokhoz és táblagépekhez, így sokoldalúan használható különféle környezetekben.
Az ingyenes „IRIScan PDF szkenner” alkalmazás biztosítja a beolvasott képek egyszerű tárolását és megosztását. Kiszolgálja az üzleti és egészségügyi szakembereket, valamint azokat, akik személyi igazolványokkal, névjegykártyákkal és egyebekkel foglalkoznak. A lapolvasó hatékony HQ OCR technológiával rendelkezik, amely a beolvasott képeket kereshető PDF-ekké és szerkeszthető formátumokká konvertálja, és 138 nyelvet támogat.
Lényegében ez egy forradalmi társ, amely növeli a termelékenységet és az alkalmazottak elégedettségét, lehetővé téve a hatékony dokumentumkezelést bárhol.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "IRIScan Anywhere 6 WiFi Simplex Hordozható szkenner" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb