Betöltés...

IRIScan Anywhere 6 WiFi Duplex Hordozható szkenner

Ár: 115.690 Ft

Sokoldalú szkennelési lehetőségek, beleértve a Word, PDF és Excel formátumba történő szkennelést
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi Duplex egy teljes funkcionalitású OCR-szoftverrel (Readiris) érkezik, amely lehetővé teszi a beolvasott dokumentumok szövegterületeinek szerkeszthető Word-, Excel- vagy PDF-fájlokká alakítását. A fájlok konvertálva, szerkesztésre és archiválásra készen állnak.

Használd bármikor, bárhol!
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi Duplex egy rendkívül kompakt és könnyű szkenner, amely könnyen táskába csúsztatható és bárhová magával viheti. Ez a nagy teljesítményű, USB-n keresztül újratölthető lítium-ion akkumulátorral működő könyvszkenner mindenhol működik anélkül, hogy számítógéphez kellene csatlakoztatni! Szkennelje be a felhőbe szkennelt fájlokat közvetlenül online tárfiókba a mellékelt szoftverrel. A mellékelt Twain illesztőprogram gyakorlatilag bármilyen képalkotó szoftverrel kompatibilis

Forradalmi vezeték nélküli mobil akkumulátoros duplex szkenner
Az IRIScan Anywhere 6 Wifi Duplex egy sokoldalú hordozható dokumentumszkenner, amely nagy felbontású színes szkennelést kínál különféle dokumentumokhoz, a szerződésektől a névjegykártyákig. Könnyű, autonóm, és lítium akkumulátorral működik, így tökéletes az úton lévő szakemberek számára. Ez a lapolvasó egyszerűen csatlakozik vezeték nélkül okostelefonokhoz és táblagépekhez, így kiváló minőségű szkennelést biztosít különféle környezetekben és papírtípusokban.

Az ingyenes „IRIScan PDF szkenner” alkalmazás megkönnyíti a beolvasott képek kényelmes tárolását és megosztását közvetlenül az okostelefonról. Jogi, orvosi és üzleti területeken dolgozó szakembereket szolgál ki, és megoldást kínál a dokumentumkezeléshez, akár útközben, akár az irodában.

A HQ OCR technológiájával az IRIScan Anywhere 6 Wifi Duplex lehetővé teszi a beolvasott képek konvertálását kereshető PDF-ekké és szerkeszthető formátumokká, amelyek számos nyelvet támogatnak. Ez az innovatív társ növeli a vállalati termelékenységet és az alkalmazottak elégedettségét.

A legfontosabb jellemzők közé tartozik az okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel bárhol történő beolvasás, valamint a gyors, akár 4 másodperces lapolvasási sebesség (15 oldal/perc), ha USB-n keresztül csatlakozik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "IRIScan Anywhere 6 WiFi Duplex Hordozható szkenner" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb