Betöltés...

Logitech Webkamera, C505e, HD 720p, Mikrofonos

Ár: 10.810 Ft

A C505e egy HD 720p felbontású videóval és nagy hatótávolságú mikrofonnal felszerelt webkamera, amellyel tiszta, természetes beszélgetések folytathatók 3 méterig. Ezenkívül egy 2 méteres, kivételesen hosszú USB-A-kábel biztosít egyedien változatos felszerelési lehetőségeket.





Lépjen tovább a laptopok beépített optikájától a széles képernyős HD 720p / 30 képkocka/mp felbontású éles, tiszta és színpompás videóminőségre. A C505e 60°-os átlós látószöggel, fix fókusszal és bármely értekezleti helyszín megvilágításához alkalmazkodó automatikus megvilágításkorrekcióval rendelkezik.





Egyetlen, irányítatlan, zajcsökkentő technológiát alkalmazó mikrofon, amellyel természetes, tiszta beszélgetések folytathatók 3 méterig, még nyitott munkahelyeken, osztálytermekben és más mozgalmas környezetben is.





A C505e sokféleképp felszerelhető a 2 méteres, kivételesen hosszú USB-A-kábellel és az univerzális csipesszel. Választhatja a hagyományos, laptopon vagy külső képernyőn történő elhelyezést – de kreatívabb megoldásként a számítógéptől számított 2 méteren belül bármely polcra vagy tartóra is felszerelheti.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Webkamera, C505e, HD 720p, Mikrofonos" című hirdetést látja. (fent)