Betöltés...

USB-s Vezeték nélküli HDMI extender adó/vevő szett, HDMI jeltovábbító és fogadó FullHD1080P, 30 méter átviteli távolság

Ár: 61.476 Ft

Az USB-s vezeték nélküli HDMI Extender egy kiváló eszköz, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül továbbítsa a HDMI jelet a forráseszköz és a kijelző között. Ez az innovatív eszköz ideális megoldást nyújt azoknak, akiknek szükségük van a HDMI jelek hosszabb távolságra történő továbbítására anélkül, hogy vezetékeket kellene húzniuk.

A vezeték nélküli HDMI Extender könnyen használható, és egyszerűen beállítható. Csak csatlakoztassa a forráseszközt az adóegységhez, majd az elosztóegységet a kijelzőhöz, és élvezze a magas minőségű HDMI jelátvitelt akár 30 méteres távolságon keresztül. A 1080p felbontású videók, hangok és más multimédiás tartalmak zavartalanul és késleltetés nélkül továbbíthatók.

Ez a vezeték nélküli HDMI Extender ideális otthoni szórakozáshoz, irodai prezentációkhoz vagy akár digitális kereskedelmi alkalmazásokhoz is. A megbízható és stabil vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a kiváló minőségű kép és hang élményét anélkül, hogy bármilyen kábelre szükség lenne.

Válassza a vezeték nélküli HDMI Extendert, és élvezze a kényelmet és a szabadságot, hogy a HDMI jeleket vezeték nélkül továbbítsa a különböző eszközök között.

Támogatott rendszerek: Windows, macOS, iOS and Android

Átviteli távolság: 30 méter (szabad, akadálymentes térben)

Párosítás:

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a vevő funkciógombját a mellékelt rögzítőtűvel több mint 3 másodpercig, ekkor a felületen megjelenik a "Engedje el a gombot az EZCast TX párosításához", majd várja meg, amíg az adó párosítási módba lép.

2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az adó funkciógombját a mellékelt rögzítőcsappal több mint 5 másodpercig, a jelzőfény villog a párosításhoz, várja meg, amíg az adó jelzőfénye mindig kigyullad, jelezve, hogy a párosítás sikeres volt.

Csomag tartalma:

1db Vevő adapter

1db Adó adapter

WiFi: 2.4G, 5G kétsávos WiFi
Távolság: 30 méter
Felbontás: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Ház anyaga: ABS
Alkalmazható: Találkozó, képzés és tanítás, házimozi stb.
Egyéb funkció: Miracast
Tápellátás: 5V/2A


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "USB-s Vezeték nélküli HDMI extender adó/vevő szett, HDMI jeltovábbító és fogadó FullHD1080P, 30 méter átviteli távolság" című hirdetést látja. (fent)