Betöltés...

D-Link DWA-X582 AX3000 Wireless PCIe Adapter (+ Bluetooth 5.0)

Ár: 21.550 Ft

Emeld a játékodat
Az akár 2,4 Gigabit/másodperc sebességű Wi-Fi 6 segítségével másodpercek alatt tölthet le nagyméretű fájlokat, streamelhet 4K videókat akadozás nélkül, játszhat online játékokkal, és hihetetlen reakciókészséggel élvezheti a magával ragadó VR-élményt. Dolgozzon vagy játsszon, emelje a következő szintre az AX3000 Wi-Fi 6 PCIe adapterrel. 

Újgenerációs Wi-Fi 6 teljesítmény
A DWA-X582 a legújabb 802.11ax Wi-Fi 6 technológiával rendelkezik, amely hihetetlen vezeték nélküli sebességet kínál optimalizált hálózati hatékonysággal és teljesítménnyel, így a legtöbbet hozhatja ki hálózatából. Élvezze a 4K filmeket akadozás nélkül, töltsön le azonnal hatalmas fájlokat, játsszon intenzív többjátékos játékokkal késleltetés nélkül, és folytasson videóhívásokat megszakítás nélkül - így tökéletes társa lehet akár otthon, akár távol.

Megszünteti a pufferelést és csökkenti a betöltési időt
A DWA-X582 MU-MIMO & OFDMA technológiái biztosítják, hogy több eszköz egyszerre kapjon nagy sávszélességű Wi-Fi-t, hogy hatékonyabban oszthassa el az adatokat, így gyorsabb Wi-Fi 6 sebességet biztosít.

Maximális adatátviteli sebesség
A dongle támogatja a nagy sebességű PCI Express-t is, így maximalizálhatja az átviteli sebességet számítógépéhez, és kihasználhatja a Wi-Fi 6 teljes potenciálját.

Teljesen integrálódik a számítógépbe
A belső PCIe telepítés nem áll útban, mivel szépen illeszkedik a számítógépházba, az antennákat pedig diszkréten elrejti hátul.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hálózati kártya
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "D-Link DWA-X582 AX3000 Wireless PCIe Adapter (+ Bluetooth 5.0)" című hirdetést látja. (fent)