Betöltés...

CyberPower PDU44005 19" PDU ATS Áramelosztó egység 1U - Fekete

Ár: 203.330 Ft

CyberPower PDU44005 egy UPS egység, generátor vagy közüzemi tápellátást biztosít több csatlakoztatott eszköz számára IT környezetben. Kettős tápkábel csatlakoztatható külön áramforráshoz, hogy redundanciát biztosítson az egyvezetékes csatlakoztatott berendezések számára. Ha a kiválasztott áramforrás túllépi a kívánt küszöbértékeket vagy meghibásodik, az ATS PDU 10 ms-on belül automatikusan átkapcsol a másik áramforrásra (Forráshiba észlelési ideje: 2-3 ms. Áramforrás átviteli ideje: 2-7 ms), hogy biztosítsa a folyamatosságot. művelet. Az egység támogatja az egyéni aljzatok távoli vezérlését a hálózaton keresztül, lehetővé téve a rendszergazdák számára a csatlakoztatott eszközök be- és kikapcsolását bárhonnan.

A termék beépített üzem közben cserélhető Ethernet modullal rendelkezik, amely képes együttműködni a PowerPanel Power Management szoftverrel és az energiagazdálkodási webes felülettel a valós idejű távoli megfigyeléshez és konfiguráláshoz. A digitális LCD-kijelző színben is konfigurálható, így a felhasználók egyszerűen karbantarthatják és felügyelhetik az ATS PDU-t. A felhasználók megváltoztathatják az LCD színeit, hogy könnyen kategorizálják az eszközöket több gép között a szerverteremben és az IT-környezetekben. Az eseménynaplózás webböngészőn vagy hálózati kapcsolaton keresztül lehetővé teszi a felhasználók számára az áramellátási állapotok előzményeinek áttekintését. Ha meghatározott áramellátási események fordulnak elő, a rendszer automatikus eseményértesítéseket küld e-mailben, SMS-ben vagy SNMP-csapdában a kijelölt felhasználóknak, hogy azonnal intézkedhessenek. Az USB-port az egyszerű firmware-frissítést is támogatja. Sőt, a kiemelt RJ45 port lehetővé teszi az opcionális környezeti érzékelő (ENVIROSENSOR) csatlakoztatását, amely valós idejű hőmérséklet- és páratartalom-figyelést biztosít egy informatikai központban.

Valós idejű helyi/távfelügyelet és kapcsolásKettős bemenetIpari minőségű fém házFelhasználó által konfigurálható színes LCDLED állapotjelzőTámogassa az ENVIROSENSOR-tPowerPanel kezelő szoftverVezetéktartó tálcaVezérelhető aljzatok teljesítménysorrenddelGyors átviteli idő (összesen < 10 ms)Digitális valós idejű terhelési kijelzőÜzem közben cserélhető LCD kivitelFirmware frissítés USB-n keresztülFelhasználó által frissíthető firmwareÁllítható tartókonzolokIEC-aljzatzár

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "CyberPower PDU44005 19" PDU ATS Áramelosztó egység 1U - Fekete" című hirdetést látja. (fent)