Betöltés...

One For All WM 7462 Tripod LCD TV/Monitor tartó állvány - Fekete

Ár: 61.140 Ft

A Red Dot díjnyertes dizájnján alapuló Full Metal háromlábú állvány azt mutatja, hogy elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldások mellett, amelyek lehetővé teszik a tökéletes otthoni kényelmet.
Ezzel a karcsú és stílusos állvánnyal minden részletet figyelembe veszünk, az integrált kábelkezelő rendszertől a krómozott felületekig, a TV-állvány elegáns hideg fehér színben kapható.
Hihetetlenül egyszerűen telepíthető, az állvány összeszerelése alig van szerszámmal. Elegáns, mégis funkcionális kialakításának köszönhetően ez a TV-állvány életre szóló garanciával rendelkezik.
A háromlábú állvány több, mint szerelési megoldás; tökéletes kiegészítője a belső térnek, tiszta és zűrzavarmentes megjelenést biztosítva lakóterének.
Az állványos TV-állványt úgy tervezték, hogy biztosítsa a TV-készülék stabilitását. Minden szöget gondosan választottak meg, hogy biztosítsák az alacsony súlypontot.
Ezenkívül használhatja a mellékelt fali horgonyt a nagyobb biztonság érdekében.
Letisztult és modern kialakításának köszönhetően ez a szabadon álló TV-állvány kábelkezelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a kábelek rendezett elrendezését.
Televíziója mindig a megfelelő helyzetben lesz az optimális TV-nézéshez, az állvány 360°-ban forgatható, állítható magasságú és könnyen áthelyezhető otthonában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "One For All WM 7462 Tripod LCD TV/Monitor tartó állvány - Fekete" című hirdetést látja. (fent)