Betöltés...

j5create JVU430 Webkamera

Ár: 39.320 Ft

4K képérzékelőÉles és élethű 4K Ultra HD videofelbontást biztosít 30 FPS sebességgel vagy nagyfelbontású videókat 60 FPS sebességgel, hogy a lehető legjobban támogassa az alkalmazás vagy a monitor által kínált minőséget.

Széles látószögű objektív minimális torzítássalA nagyvonalú, 94°-os átlós látómező minimális torzítással biztosítja, hogy minden résztvevő tisztán látható legyen.

Sima és részletes videóA CMOS képérzékelő többféle felbontási és képkockasebesség-konfigurációt biztosít az optimális megtekintési élmény érdekében, akár 60 FPS-t is kínálva a nagyfelbontású videókhoz, mozgáshibák nélkül.

Fokozott fényérzékenységAz F/2,0 rekesznyílású objektív és a biztonsági kamera képérzékelője automatikusan módosítja a videókat/képeket a különböző fényviszonyokhoz igazodva, még gyenge fényviszonyok között is.

Kép és FOV testreszabásaA Webcam Companion alkalmazás lehetővé teszi a 2X digitális zoomot, és az irányvezérlőkkel pásztázhat. Lehetőséget ad továbbá a fényerő, az expozíció és sok más beállítására.
Kettős integrált mikrofonokA két mikrofon kivételes hangtisztaságot biztosít, így a beszélgetések élesen és tisztán szólalnak meg.

Univerzális kompatibilitásA webkamerát úgy tervezték, hogy a dobozból kivéve azonnal működjön, és az operációs rendszer beépített USB™ videóosztály-illesztőprogramjával működik, valamint gyakorlatilag bármilyen videokonferencia-szoftverrel kompatibilis.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "j5create JVU430 Webkamera" című hirdetést látja. (fent)