Betöltés...

Ricoh fi-800R szkenner

Ár: 212.200 Ft

A fi-800R 40 lap/perc/80 kép/perc beolvasási sebességet ér el ADF-fel, és 3,5 másodpercet laponként kézi adagolással (A4-es álló, színes, 200/300 dpi), és akár napi 4500 lapot is képes beszkennelni.

Kompakt kialakításának köszönhetően a lapolvasó ideális a szűk helyeken való használatra, lehetővé téve az ügyfelek jobb beszállását olyan helyeken, mint a recepciós pultok és a szervizpultok. Egyedülálló technológiái egyaránt segítik a füzetszkennelést és a folyamatos ADF dokumentumszkennelést stabil adagolással, és csökkentik a kezelői munkaterhelést, így a felhasználók jobb ügyfélszolgálatot tudnak nyújtani.

Return Útlevelek és személyi igazolványok szkennelése.U-ford Scan Automatic Stacking Technology a kényelmes folyamatos szkennelésért.Automatikus ferdeség-korrekció és aktív elválasztási szerkezet a megbízható táplálás érdekében.A PaperStream IP-vel és a PaperStream Capture-vel érkezik, amely fejlett képfeldolgozási funkciókat biztosít.A PaperStream ClickScan ad-hoc használatra is elérhető, 3 egyszerű lépésben történő beolvasáshoz.A PaperStream Capture Pro szoftver prémium opcióként elérhető.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Scanner
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ricoh fi-800R szkenner" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések