Betöltés...

Multibrackets M VESA Gas Lift XL Single 15"-38" LCD TV/Monitor asztali tartó - Fehér (1 kijelző)

Ár: 57.640 Ft

A Multibrackets által tervezett hármas csuklós gázfüggesztésű monitorkar optimalizálja a termelékenységet, és segít csökkenteni a nyak, a hát és a szemek terhelését.

Az M VESA Gas Lift XL Single tartós alumínium konstrukcióból készült, és gázhajtású felfüggesztési technikát alkalmaz. Ez "lebegővé" teszi a képernyőt, és szinte erőfeszítés nélkül mozgatható. A vékony és áramvonalas M VESA Gas Lift XL Single helyet szabadít fel, és lehetővé teszi a kijelző elhelyezését a nagyobb termelékenység érdekében. Akár 10 kg-os maximális teherbírással még nagyon nagy méretű monitorok is használhatók. A magassági távolság 615 mm az íróasztal felett. A forgatás funkció nem használható széles vagy ultraszéles képernyős monitorokhoz. Az egyedülálló ellensúlygáz-technológia minden irányban zökkenőmentes beállítást biztosít. Könnyen mozgathatja a képernyőt fekvő helyzetből álló helyzetbe, vagy mozgathatja a képernyőt az asztal közelében, magasan, szinte bármilyen elképzelhető munkapozícióhoz illeszkedve.

Támogatja a VESA 75x75, 100x100 és 200x200 szabványokat, a minimálisan 2 kg-tól a maximum 10 kg-ig terjedő képernyők tárolására. Ezt az intervallumot fontos betartani a gázhajtású dugattyú miatt, amely a képernyőt a levegőben tartja.

A Multibrackets M VESA gázemelő karok valódi gázemelő hengereket használnak. Ezt a német találmányú technológiát számos iparágban és alkalmazásban használják.

Az ellensúlyozó gáztechnológiának köszönhetően a képernyő lebeg és könnyedén mozoghat. Állítsa be a képernyő helyzetét a kezével vagy akár az ujjbegyével.

Pattintással gyorsan össze- és szétszerelhető az LCD, amely tökéletes minden informatikai részleg számára, amely minimalizálni szeretné az állásidőt. Ultra szélesvásznú monitorokkal működik 38”-ig vagy maximum 10 kg-ig.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Multibrackets M VESA Gas Lift XL Single 15"-38" LCD TV/Monitor asztali tartó - Fehér (1 kijelző)" című hirdetést látja. (fent)