Betöltés...

One For All WM6221 13"-43" LCD TV/Monitor fali tartó - Fekete (1 kijelző)

Ár: 16.610 Ft

Élvezze az új nézési élménytTapasztalja meg az Ultra Slim Line tartós anyagokból készült, feltűnésmentes kialakítását, intelligens mérnöki megoldásait és kiváló minőségét.25mm faltávolságSzerelje a tévét laposan a falhoz. Mindössze 25mm faltávolság, mintha a TV a fal része lenne.
Visszafogott kialakításEzzel a One For All Ultra Slim tartóval úgy döntheti meg tévéjét, hogy közben tiszta és modern megjelenést biztosít nappalijában. Ez az Ultra Slim TV-konzol mindössze 13 mm-es rögzített fal-tévé távolságot tesz lehetővé.
Automatikus rögzítés és könnyű kioldásNincs szükség extra pár kézre. A beépített reteszelő és kioldó mechanizmussal könnyedén bepattinthatja tévéjét a tartóba. Ha le kell vennie a TV-t a falról, csak ki kell oldania.Vízmérték tartozékA fali tartóval együtt szállítjuk az összes szerelési anyagot, például csavarokat, vízmértéket, betonhorgonyokat és távtartókat a gyors és egyszerű felállítás érdekében.One For All Toolbox alkalmazásA One For All Toolbox alkalmazás praktikus eszközöket tartalmaz, többek között magassági tanácsadót, szerelési filmeket és digitális kézikönyveket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "One For All WM6221 13"-43" LCD TV/Monitor fali tartó - Fekete (1 kijelző)" című hirdetést látja. (fent)