Betöltés...

Dell WB3023 Webkamera Fekete WB3023-DEMEA

Ár: 36.560 Ft

Tökéletes kép:
Élvezze az élethű és ragyogó képet ennek a 2K QHD kamerának köszönhetően, amely Sony képérzékelővel és 1440 p.

Maradjon hiteles:
Tapasztald meg az élethű színeket szinte minden fényviszonyok között a nagy dinamikatartományú (HDR) képnek köszönhetően. Lássa tisztán az arcvonásokat az arcfelismerő automatikus expozícióval (FDAE), amely kompenzálja a zord fényviszonyokat. Élvezze az éles képet még gyenge fényviszonyok mellett is a Temporális (3D) és Térbeli (2D) zajcsökkentésnek köszönhetően, amely kiküszöböli a szemcsés képeket és a mozgás elmosódását. Bal oldali kép: 3D/2D zajcsökkentés nélkül Jobb oldali kép: 3D/2D zajcsökkentéssel

Hallassa magát:
A zajcsökkentéssel ellátott beépített mikrofonnak köszönhetően tisztán kommunikálhat - függetlenül attól, hogy mi történik Ön körül.

Testreszabott látómező:
Védje magánéletét a beépített sapkával, amikor a webkamera nincs használatban. Határozza meg, hogy a pásztázási és dőlési funkciókkal, valamint a testreszabható látómezővel (65°, 78°) mennyit láthat környezetéből.

Személyre szabott beállítások:
A Dell Peripheral Manager szoftver számos előbeállítást és testreszabható funkciót kínál, mint például a HDR és a látómező, amelyeket az Ön igényeihez optimalizálhat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dell WB3023 Webkamera Fekete WB3023-DEMEA" című hirdetést látja. (fent)