Betöltés...

Raidsonic Icy Box IB-CAM502-HD Webkamera Fekete IB-CAM502-HD

Ár: 26.320 Ft

Webkamera távirányítóvalA távirányítóval ellátott webkamera ideális előadótermekben, tantermekben és nagyobb, több fős videokonferenciákhoz. Egyetlen gombnyomással vezérelhető, így különböző személyeket hozhat a képbe, vagy könnyedén megjeleníthet információkat egy táblán.

Állítható az AI-nak köszönhetőenAz IB-CAM502-HD a változtatható illesztéseknek köszönhetően szinte bármilyen monitorhoz illeszkedik. A gumi érintkezőfelületek biztonságos fogást biztosítanak a felület károsítása nélkül. Az opcionális AI automatikus követési funkcióval még élénk prezentációk során is fókuszban maradhat a helyiséget betöltő jelenléttel.

Mindig a képbenA HD kamera akár 1080p felbontást és 30 képkocka/mp sebességet biztosít. Az intelligens tárgykövetés és az akár 350°-os elforgatás nagyfokú kényelmet biztosít a videós prezentációkhoz. A kifinomult Wide Dynamic Range (WDR) funkció biztosítja a környezet különösen világos és sötét területeinek kiegyensúlyozott megjelenítését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Raidsonic Icy Box IB-CAM502-HD Webkamera Fekete IB-CAM502-HD" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: