Betöltés...

HP 147Y W1470Y Eredeti Toner Fekete

Ár: 213.340 Ft

Kiváló minőségű nyomtatás munkacsoportok számáraA JetIntelligence funkcióval ellátott eredeti HP tonerkazetták kiváló minőségű oldalakat biztosítanak, a nagy lefedettségű opciókkal és a lefedettséget maximalizáló technológiával hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez, és a toner szintjét mérő technológiának köszönhetően lehetővé teszik az intelligens tonerszint-felügyeletet.
Nyomatok, amelyek büszkévé tesznekÉlvezze a prémium minőséget a kifejezetten a ragyogó színek, az éles szöveg és a gazdag feketék biztosítására tervezett eredeti HP patronokkal az optimális teljesítmény érdekében.
Válassza a környezet védelmétNyomtasson tiszta lelkiismerettel - Az eredeti HP patronokat a könnyű újrahasznosítás és a kevesebb hulladék szem előtt tartásával tervezték.
Betölteni, nyomtatni, lenyomatot készíteniBiztos lehet benne, hogy az eredeti HP patronok kiváló minőségű nyomtatási eredményeket és a legjobb teljesítményt nyújtják.
Technológia az oldalszám maximalizálásáraHozza ki a legtöbbet a kazettából a hatékony tonerfogyasztást és a kazetta nagy teljesítményét lehetővé tevő, hatótáv-maximalizáló technológiával.
Jobban hangolva. Jobb eredmények.Az eredeti HP patronok pontosan illeszkednek a HP nyomtatókhoz a minőség, az eredmények és az egyenletes teljesítmény érdekében, amelyre számíthat.
Egységes eredmények oldalról oldalraEgyenletes eredmények - minden nyomtatáskor és minden új tonerkazettával.
Tudja, hogy csalás elleni védelemmel ellátott HP Original terméket használ.Védekezzen a csalások ellen az innovatív csalás elleni technológiával, és biztosítsa, hogy a HP valódi minőséget kapja, amiért fizet.
Könnyen telepíthető és cserélhetőNincs késlekedés vagy rendetlenség - a patronokat gyorsan cserélheti az automatikus pecsételtávolító funkciónak és a könnyen nyitható csomagolásnak köszönhetően.
Intelligens technológia a toner szintjének méréséreA tonerszint-mérési technológiával intelligensen felügyeli a toner szintjét, így a kifizetett oldalszámot kapja meg.
Bízzon a HP Original termékekbenA választás, amelyben megbízhat - kerülje el a frusztráló újranyomtatásokat, a felesleges kellékeket és a szervizhívásokat.

Kompatibilis nyomtatók: HP LaserJet Enterprise MFP M635h.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 147Y W1470Y Eredeti Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)