Betöltés...

Kandao Meeting Videókonferencia kamera

Ár: 298.970 Ft

Tegye okosabbá a távoli találkozótA Kandao 360°-os all-in-one konferenciakamera valódi személyes találkozási élményt nyújt az 1080P HD videó kristálytiszta hanggal. A Kandao 360°-os videokonferencia-kamera, amely egy 360°-os kamerát, 8 mindenirányú mikrofont és 2 full duplex kihangosítót kombinál egy megfizethető csomagban, az ezen az áron egyedülálló autofókusz funkciót kínál. Plug and play, és kompatibilis a különféle videokonferencia-platformokkal, egyszerűen használható, kiváló minőségű audio- és videomegoldást kínál bármilyen méretű távoli értekezlethez.

Intelligens követés és autofókuszA legmodernebb mesterséges intelligencia technológiával működő Kandao Meeting videokonferencia-rendszerei automatikusan az aktív hangszóróra fókuszálnak. Ha különböző aktív hangszórókat kapcsol be, a képernyő felosztja a 360°-os széles látószögű nézetet felül, és az aktív hangsugárzók közeli felvételét lent. Dinamikusan képes felismerni és követni a beszélőt, sima pásztázással „Prezentáció” módban.

8K rögzítés és 1080p streamelésA személyre szabott Ultra-HD halszem objektívekkel a Kandao 360°-os konferenciakamera széles látómezőt biztosít, és tisztábban látja a csoportos videót. Panoráma videót rögzít 8K felbontásban és 1080p videót 25 képkocka/másodperc sebességgel. A széles látószögű HD videó biztosítja, hogy mindenki látható és aktív legyen.

Link a videokonferencia-platformokhozFüggetlenül attól, hogy távoli alkalmazottak a Kandao 360°-os konferencia webkamerája lehetővé teszi minden távoli résztvevő számára, hogy teljes körű, személyes találkozási élményben legyen része, és tökéletesen együttműködjön bármilyen video- és audiokonferencia platformmal.
Zoom, Tencent Meeting, GotoMeeting, Skype, Teams, BlueJeans, DingTalk, Slack, Polycom, StarLeaf, Google Meet, Cisco Webex és még sok más.

Plug & PlayA Kandao Meeting 360°-os konferenciarendszerekkel a találkozó bárhol és bármikor lebonyolítható. Nincs szükség külön szoftverre. Egyszerűen csatlakoztassa és játssza le a tápellátást egy USB-porthoz, és percek alatt bármilyen méretű konferenciatermet videomegbeszélő hellyé alakíthat. Legyen szó kisebb tárgyalótermekről vagy közepes méretű konferenciatermekről, a Kandao Meeting a legjobb videokonferencia-kamerája.

Bármilyen részlet 360°-os rögzítéseA távoli megbeszélések intelligensebbé tételére tervezett Kandao 360°-os konferenciakamera minden videokonferenciához szükséges. 360 fokos kamera az egész szobát 8K felbontásban rögzíti összefűzés nélkül. Ahelyett, hogy egy apró webkamera körül tolonganának, minden résztvevő kényelmesen leülhet egy tárgyalóterembe, és részt vehet a videokonferencián.
Omni-directional audio rendszerA Kandao 360°-os konferenciatermi kamerája kristálytiszta hangzást biztosít 8 beépített többirányú mikrofonnal. Minden irányban felfogják a hangokat, még 13 lábnál távolabbról is. A két full-duplex kihangosító emellett minimálisra csökkenti a zajt és a visszhangot, így az integrált audiorendszerrel könnyen láthatja mindenki gesztusait, és tisztán hallhatja, amit mond.

Mintha ugyanabban a szobában lenneA Kandao 360°-os konferenciakamerák beépített mikrofonnal és 360°-os kamerával többet nyújtanak, mint egy konferenciahívást. Intelligensebb és intuitívabb találkozási élményt bátorít a csoportos konferenciákhoz, hogy a távoli dolgozók úgy kommunikáljanak, mintha egy szobában lennének a csapattal, és négyszemközt beszélgetnének.

Fény/szín optimalizálásA terem fényviszonyai alapján a Kandao Meeting konferenciaterem kamerái dinamikusan optimalizálják az expozíciót és finomhangolják a bőrtónusokat, így bármilyen fényben remekül nézhet ki videokonferencián.

Adatvédelmi garanciaA rejtett felugró kamerával rendelkező Kandao 360°-os videokonferencia-kamera tökéletesen védi magánéletét. Nyomja le a kamera elrejtéséhez, és csak akkor jelenik meg, ha szükséges.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kandao Meeting Videókonferencia kamera" című hirdetést látja. (fent)