Betöltés...

Logitech Brio 305 webkamera 2 MP 1920 x 1080 pixelek USB-C Grafit

Ár: 28.330 Ft

Adjon az alkalmazottainak egy egyszerűen használható webkamerát a jobb együttműködés érdekében. A vezető videóplatformok tanúsításával, USB-C csatlakozással.

A Brio 305 a webkamerák piacvezető gyártójának egyszerűen használható, 1080p felbontású kamerája1A külső webkamerák független értékesítési adatai alapján, darabszám alapján (2021. augusztus – 2022. július), a következő főbb piacokra összesítve: CA, CN, FR, DE, JPN, SE, UK, US.. A vezető videóplatformok tanúsításával rendelkező Brio 305 webkamera bátran telepíthető munkaállomásokra és az otthonról dolgozó alkalmazottak részére is. Legalább 48%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

A Brio 305 kompatibilis a legtöbb videókonferencia-platformmal, és Microsoft Teams-, Zoom- és Google Meet-minősítéssel rendelkezik.

A 1080p felbontás tiszta képet biztosít, a RightLight 2 automatikus megvilágításkorrekció pedig ellensúlyozza a rossz fényviszonyokat, hogy természetes megjelenést alakítson ki az értekezlethez.

Támogassa a hibrid munkavégzést, állítsa be egy helyről a videós együttműködést segítő Logitech-eszközöket, és telepítse a belső vezérlőprogram és a szoftverek legújabb frissítéseit a Logitech Sync segítségével. Kövesse figyelemmel a szobákat, eszközöket és perifériákat bárhonnan, és oldja meg a problémákat, mielőtt azok káros hatással lennének a megbeszélésekre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Brio 305 webkamera 2 MP 1920 x 1080 pixelek USB-C Grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb