Betöltés...

Ipevo Totem 360 Videókonferencia kamera

Ár: 361.910 Ft

360°-os videó és hangAz IPEVO TOTEM 360 egy komplett audiovizuális megoldás, amely zökkenőmentesen összefűzött 360°-os képet biztosít négy kameráról, hangot egy sokoldalú hangszóróból, és hangokat rögzít négy, mesterséges intelligencia zajcsökkentéssel ellátott sugárformáló mikrofonon keresztül.

Panoráma 5K Video Stitching technológiávalRögzítse az egész szobát négy kamerán keresztül, amelyek zökkenőmentesen összefűzött, 360°-os nézetet biztosítanak, térbeli torzulásoktól mentesen.

Négy sugárformázó mikrofonA mikrofonok minden irányból felveszik a hangot, és a sugárformáló technológiának köszönhetően képesek meghatározni a hang irányát. Ez az aktív hangszórók követésére szolgál.

360°-os hangszóróA TOTEM hangszórója az alapja körül húzódik, és minden irányban egyenletesen ad hangot.

AI követés és keretezésA TOTEM 360 beépített AI-ja követi az előadót vagy a találkozó résztvevőit, és a legfontosabbat tartja a felvétel fókuszában.

AI zajcsökkentésKiszűri a háttérzajt a konferenciateremben, lehetővé téve a zavartalan kommunikációt.

Konferencia módA tárgyalóasztal 360°-os nézete, akár négy hangszóró kiemelésével az egyes közeli felvételeken.

Surround módEbben az üzemmódban a 360°-os nézet két vízszintes képernyőre van osztva, így mindenki jól látható az asztalnál.

Hibrid tanulási módEgyszerre jeleníti meg az előadót és az osztályt, miközben az előadót az AI követi.

Bemutató módIrányított videomód prezentációkhoz, amely mesterséges intelligencia segítségével legfeljebb két előadót követhet nyomon. Mindennel működik, azonnal. Plug and play kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Skype, a Microsoft Teams, a Barco ClickShare és más szolgáltatásokkal Windowson, Macen és Chromebookon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ipevo Totem 360 Videókonferencia kamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: