Betöltés...

Freecolor (HP CF400X 201X) Toner Fekete

Ár: 23.910 Ft

A Freecolor speciálisan kifejlesztett újrahasznosítási és újragyártási folyamatának részeként a Freecolor újragyártott tonerkazettái a használt eredeti termék alkatrészeiből készülnek. Mind az újrafeldolgozási folyamat, amelyet minden gyártó másképp hajt végre, mind a felhasznált anyagok befolyásolják a minőséget és a nyomtatási teljesítményt. A Freecolor újragyártott tonerkazettákat szigorú minőségi szabványok szerint, tesztelt és minősített alkatrészek felhasználásával gyártják, hogy biztosítsák az állandó, OEM minőségű teljesítményt. A Freecolor márka a megbízhatóságáról és kiváló minőségéről ismert. Az újragyártott termékek túl gyakran kapnak rossz hírverést - gyakran méltán. Kétségtelen, hogy önnek is volt már rossz tapasztalata a múltban. A Freecolorral Ön a biztos oldalon áll: a ténylegesen hibás termékek aránya a legjobb az iparágban, még a legtöbb OEM-nél is jobb.

A Freecolor tonerkazettákat a legmagasabb technológiai szabványoknak megfelelően, a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított, legkorszerűbb gyártóüzemekben gyártják. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk Önnek vonzó áron. Minden Freecolor termék vásárlása felelős és környezetbarát döntés. A felújított Freecolor tonerkazetták újrahasznosított alkatrészekből készülnek, és újrahasznosítható csomagolásban kerülnek forgalomba - így mindig valóban környezetbarátok. A Freecolor termékek használatával Ön aktívan tesz a környezetvédelemért, mivel megakadályozza, hogy évente több százezer újrahasznosítható, biológiailag nem lebomló anyag kerüljön a hulladéklerakókba.

Kompatibilis nyomtatók: HP Color LaserJet Pro M 252 dw, Color LaserJet Pro M 252 n, Color LaserJet Pro M 274 n, Color LaserJet Pro MFP M 277 dw, Color LaserJet Pro MFP M 277 n.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Freecolor (HP CF400X 201X) Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)